torsdag 25 mars 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Som alla vet är det här min blogg egentligen, men det är klart att jag lånar ut den till Lilla D när han har nåt att berätta. Så här skriver han idag.

 Jag bor fortfarande i jourhem och blir noga kollad hela tiden. Jag äter inte riktigt lika bra som förut, men man är inte direkt orolig för det ännu. Jag träffade vettisen idag igen här på katthemmet. Hon sa att jag nog är en ganska gammal katt. Jag är inte helt frisk heller, men det har jag ju redan berättat.

Närmast på programmet står att jag ska gör ultraljud på mitt hjärta. Om det ser bra ut så väntar tandoperation, för mina tänder är allt annat än fina.

Det känns alldeles fantastiskt att inte behöva ligga katthemmet till last, för många snälla människor har samlat in 14 430 pengar till och med igår. Blogghjälpen säger att det kommit in lite till idag. Det betyder att ni har hjälpt mig att få in egna pengar till min vård! 

Nu hoppas jag att det inte är några problem med mitt hjärta så att jag kan opereras. Ni hjälper väl till att hålla tassar och tummar?

10 kommentarer:

 1. Vad skönt att du är omgiven om tvåbeningar som bryr sig om dig och vill ditt allra bästa. Vi hoppas att ditt hjärta är bra så att du kan bli av med dina onda tänder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, det vore väldigt skönt att slippa ha ont i munnen.

   Radera
 2. Hej söta lilla D!
  Det är klart vi vill hjälpa dig på de sätt vi kan. Vi håller tummarna, tårna, tassarna och svansarna för att det är bra med ditt hjärta!
  Nospussar i massor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, och så har ni bett husse skicka en slant! Det räcker långt med all den hjälpen.

   Radera
 3. JA, oj, vad jag håller tassarna! Jättebra att du får låna bloggen så vi får veta hur det går för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, jam, Stina tycker det är viktigt att jag får låna bloggen just nu.

   Radera
 4. Så jätte fin du är lilla D. Vi håller allt vi har för att du snart får operera bort de dumma tänderna som gör ont!
  Buff, Sven, Räkan och Cornelia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, onda tänder är jättedumma tycker jag!

   Radera
 5. Hoppas det är bra med ditt hjärta, så du kan få hjälp med dina tänder sedan. Då går det bättre att äta. Många nospussar till dig.❤❤❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tintin, jam, det har du alldeles rätt i. Man vill bara säkerställa att jag inte har fel på hjärtat också.

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...