söndag 21 mars 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Idag är det en kompis till oss som skriver. Han blev omhändertagen igår, och gissa om han behövde hjälp? Så här skriver han själv:

Kan du hjälpa mig?
 
Jag har kommit på avvägar. Jag mår inte alls bra och borde inte varit ute alls egentligen. Men det har jag varit. En snäll människa tog mig till djursjukhuset. Sen kom de och hämtade mig från Södertälje Katthem. Eftersom jag blev lite sämre fick jag åka till en annan veterinär som undersökte mig och tog prover. Mina lever- och njurvärden var inte bra. Jag ser inte så bra heller. De har tagit prov på sköldkörteln också men det får vi inte svar på förrän i morgon. Jag blev uppvätskad också. Det gillade jag inte!
Som ni alla förstår kostar det många pengar att besöka veterinär på helger. Jag har ju inga pengar själv så jag undrar om ni kan hjälpa mig? Om ni har en slant över, stor eller liten, så swisha gärna till 12345 25408, eller sätt in på pg 389341-9. Skriv gärna ”Lilla D” på inbetalningen.

Ni kanske tycker det är jobbigt att vi ber om pengar ibland? Men vad ska vi göra? Vi vill hjälpa alla katter som behöver hjälp, och Lilla D behöver verkligen hjälp. 

Som vanligt gäller att ingen ska känna sig tvungen att ge nåt. Men om du kan är vi sååå tacksamma.

2 kommentarer:

  1. Stackars lilla dig! Tur i oturen att det fanns snälla människor och ett riktigt bra katthem som kan hjälpa dig. Givetvis säger vi till husse att swisha en slant till dig.
    Nospussar

    SvaraRadera
  2. Björn, till slut hade jag tur. Det har jag inte alltid haft. Vad snällt av er att säga till husse att skänka en slant.

    SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Vi börjar vänja oss lite långsamt vid att vara tillbaka på katthemmet. Vi gillar inte att visa oss...