torsdag 18 mars 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Jag trodde det skulle vara lite lugnt nu när det är pandemi och inte så många besökare att ta tass om. Men oj vad jag bedrog mig.

Jag har jobbat som bara den de senaste dagarna. 

Vad jag har gjort?

Räknat pengar så klart.

Den där insamlingen har verkligen hjälpt oss. Tänk att det finns så många snälla människor.  Och alla verkar ge efter förmåga. En del ger en liten peng och en av våra kompisar som har flera av våra kattkompisar boende hos sig, har skänkt en jamarstor peng! (Jag skulle förresten gärna vilja bo där också).

 Tillsammans blir det jamamycket pengar och det är tur att jag är lagd åt det finansiella hållet. För hittills har jag räknat in 18 430 pengar! Jo, ni läste rätt! 18 430 pengar!

Tack alla ni som hjälper oss. Tänk vad bra det blir när många samarbetar!

7 kommentarer:

 1. Oj, vad roligt att ni fått så många pengar! Du är väl säker på att det inte är 18 429 pengar?!? Det blir mycket godis till alla er på katthemmet ..*drar på morrhåren*.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jo, det ÄR 18,430 pengar. Det är jag säker på.

   Radera
 2. Jag är verkligen glad att ni fått så många pengar! Man skulle kunna tro att vettisarna skulle få betala för att hålla på med oss katter, men så är det inte alls, har jag förstått. Så varenda peng kommer nog behövas, tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, du har helt rätt. Vettisarna borde betala för att få ta hand om oss. Varför har ingen fattat det?

   Radera
 3. Oj vilken stor peng! Fast vet du - det finns många som verkligen älskar katter och som ser hur mycket gott du och alla andra på katthemmet gör. Då känns det extra roligt att hjälpa till även om det är med en liten slant.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, det är alldeles riktigt. Om många ger en liten slant så blir den ju stor till slut! Det är så jag har räknat ut det.

   Radera
 4. Jag heter Robert Knight, från Förenta staterna,
  Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
  Jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
  Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
  för några dagar sedan läste jag en artikel på förhållandeblogg publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa trasigt kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
  Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
  Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
  Jag fick ett svarsmeddelande att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
  det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
  Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
  det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...