fredag 27 november 2020

Hej, det är Lennart på Södertälje Katthem.

När jag fått hjälp med tänderna och ärren hade läkts mådde jag förstås mycket bättre. Vi katter är ju väldigt anpassningsbara som ni vet. När vi dragit ut tänder och det läkts ordentligt i munnen så kan vi äta både torr- och blötfoder, precis som våra kompisar som har tänder. Det är jättebra.

Igår glömde jag nämna att jag fått en egen filt av blogghjälpen som jag ska ha med mig när jag flyttar. Den ser ni på bilden.

Det var i grevens tid, som man brukar jama. Kommer ni ihåg att jag avslutade gårdagens blogginlägg med att jama att jag skulle berätta om ett rekord? Det är nämligen så att

I MORGON KOMMER JAG ATT FLYTTA TILL MITT EGNA FÖR-ALLTID-HEM!

Min matte var på besök för några dagar sedan och blev jätteförälskad i mig. Jag trodde inte det var sant, men så är det. På katthemmet känner de till henne väl och vet att hon är en bra matte som kan hantera en liten skyggis som mig. 

Ingen annan katt har varit bloggkatt så kort tid som jag. Blogghjälpen tycker det är ett väldigt bra rekord jag slagit. Ni förstår säkert att jag måste börja provpacka med en gång. En efterträdare är redan vidjamad och har lovat ställa upp. Jag vet inte när hon börjar blogga, men det ser ni ju. Kanske blir det en liten flyttrapport i morgon,vi får se.


 

10 kommentarer:

 1. Men ååååå! En så underbar överraskning!!! Men nu blir det bråda att välja din efterträdare, förstås. Lycka till i ditt föralltidhem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, jam, nu har jag tassarna fulla!

   Radera
 2. VA??? Tror det var det bästa rekord jag hört jamas om! Nu börjar ditt nya liv, med en snäll matte och utan att ha ont. Så toppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, visst var det ett toppenbra rekord? Det ska bli spännande.

   Radera
 3. Men jamarns vad skoj! Såna här rekord gillar vi verkligen! ❤
  Stort lycka till med din egen matte att ta tass om!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, alla på katthemmet gillar också såna här rekord.

   Radera
 4. Det var världens allra bästa rekord! Grattis till ditt föralltidhem. Det känns skönt att veta för oss också att din matte är känd på katthemmet, så att du kommer att anpassa dig och få all uppmärksamhet du behöver.
  Tack för den korta tid du var bloggkatt och lycka till.
  Vi ser fram emot att höra från den nya bloggkatten och höra vad hon har att berätta.
  Nospuss och hoppas allt går bra. Hör gärna av dig och berätta när du kommit hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, det ska bli jättespännande att se hur jag kommer trivas i mitt nya hem. Men jag tror det blir toppen.

   Radera
 5. Du får inte skoja med oss Lennart! Menar du att du redan fått ditt eget föralltidhem? Det var den bästa nyheten vi hört på väldigt länge. Din nya matte måste vara en en otroligt snäll och omtänksam person som dessutom har väldigt god smak och gott omdöme.
  Vi jamar stort GRATTIS till dig och din snälla matte!
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, det är precis det jag menar! Jag har redan flyttat till mitt nya hem när du läser det här!

   Radera

Katten Kendra på Sädertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag är det lördag igen. Det betyder Öppet Hus. Även om jag kanske inte visar mig så mycket så tyc...