fredag 17 januari 2020

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Idag har Fendi och jag hjälpts åt att göra allt klart inför morgondagens öppet hus.  Det är ju nästan första gången det varit en hel vecka utan helgdagar på länge. Då gäller det att allt är fint.

Vi jobbar ju väldigt bra ihop. Den ena jobbar med t ex pälsvård medan den andra jamar om att vi måste köpa kaffe och annat till våra fikagäster. På så sätt glömmer vi ingenting.

Annars är vi glada över att det börjat regna i Australien. Tyvärr får ju inte djuren tillbaka sina träd bara för att det börjat regna, men de slipper i alla fall branden.

Hoppas det kommer många snälla människor till oss i morgon!

6 kommentarer:

  1. Så praktiskt att kunna dela på arbetsuppgifterna! Förstår att det är mycket att tänka på. Det ska ju vara ordning och reda både i burarna och utanför, med mycket gott att servera tvåbeningarna. Håller tassarna för många besök i morgon!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, ja som bloggkatt har man alltid mycket att göra. Och viktiga saker är det också!

      Radera
  2. Hoppas också att det blir många besök i morgon. Skönt att du slipper ordna allt ensam. Är ju mycket att fixa så att allt ska fungera på Öppet Hus.
    Och ja visst är det skönt att det börjat regna i Australien på sina håll. Bara det inte blir översvämningar för det är inte bra heller om djuren skulle drunkna. Usch och tvi vad hemskt med dessa klimatförändringar för de stackars djuren. Är såå tacksam mot de tvåbeningar som gör allt för att rädda så många djur som möjligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam och idag var det ovanligt mycket att göra. Allt måste vara perfekt!

      Radera
  3. Du och Fendi i par för att förbereda öppet hus måste vara bästa tänkbara! Det blir succé!
    Hoppas många kommer till er idag.
    Vi är också glada för att regnet äntligen kommit till Australien men ledsna för alla djur som lidit och förlorat livet p.g.a. detta hemska.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam vi jobbar väldigt bra ihop. Och jam lovar det blev succé!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...