tisdag 1 oktober 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Nu har jag lånat ut bloggen till allt möjligt jättelänge, så nu känner jag att jag vill ta tillbaka MIN blogg.

Jag jobbar förstås på som vanligt. Jag försöker stå ut med blogghjälpens ständiga klappande, men lätt är det inte! Det värsta är att hon ger idéer till andra här på katthemmet, volontärer som är jättesnälla men som också försöker både leka med mig, ge mig mat när de håller i fatet och göra sånt som man inte gjort förr.

Jag vet just nu inte hur jag ska komma tillrätta med det, men jag funderar förstås. Blogghjälpen tycker inte jag ska fundera så mycket på det, men det är ju klart. Det är ju hon som startat alltihop.

4 kommentarer:

  1. Det är kul att du är tillbaks igen även om det är kul att läsa det blogghjälpen skriver också. Jaså volontärerna experimenterar också med dig? Men visst är det lite kul?
    Husse var borta igår och vi får inte använda telefonen och datorn själva så vi såg det intressanta inlägget om nästa års kalender nu som först.
    Husse hälsar att beställning kommer inom kort för den kalendern måste vi naturligtvis ha!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det är många katter som inte får använda sin husses eller mattes telefoner och datorer när de är borta. Men tur att husse har sett inlägget om kalendrarna!

      Radera
  2. Välkommen tillbaka! Snällt av dig att låna ut din blogg. Det är ju en sak att blogghjälpen klappar dig, men lite modigt att volontärerna också har börjat. Å andra sidan så kanske du så småningom tycker om att bli klappad. Vi tycker att det är jamar mysigt men det tog lite tid innan vår kompis Mary ville kela. Nu älskar hon när matte myser och pussar på henne. Kanske du också kommer tycka? Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke, Molle och Mary, meh,,, vad är det för fel på alla kompisar! Ska ALLA bli myskatter? Nä, nu måste jag fundera!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...