fredag 11 oktober 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Efter den här både tråkiga och roliga veckan tänker jag och mina burkompisar leka lite ikväll. Vi har jobbat hårt hela veckan på olika sätt.

För min del har det så klart varit olika förberedelser. I morgon är det ju lördag och det betyder öppet hus med fika och second handbutik. Det är mycket att göra där.

Men i morgon är det nåt annat också som jag måste förbereda. Vi ska ha möte med våra volontärer! Ni vet de där som vi inte klarar oss utan och som gör ett kanonjobb för oss.  Vi ska berätta lite för dom om vad vi gör och vad vi har gjort. Det är inte så ofta man träffar flera volontärer på en och samma gång, men i morgon hoppas vi många kommer. Jag ska berätta mer om det sen!

10 kommentarer:

 1. Oj då är det mycket viktigt på gång imorgon. Öppet hus och sedan mötet med de otroligt viktiga och betydelsefulla volontärerna. Tänk om de inte fanns! Det vore katastrof.
  Hälsa till dem att vi alla uppskattar dem och katthemmet otroligt mycket!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi talade noga om för dom hur viktiga och duktiga dom är. Utan dom skulle det inte finnas nåt katthem!

   Radera
 2. Det var verkligen ett extra viktigt möte i morgon, med volontärerna! Att höra att man är delaktig och behövd är jamarviktigt! Håller tassarna för att allt ska bli riktigt lyckat i morgon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, jam tror alla blev nöjda. Jag hade ordnat med smörgåstårta till dom också!

   Radera
 3. Hälsningar till alla volontärer att ni är värda er vikt i guld. Utan er vore det inte möjligt att hjälpa så många katter. TACK!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, utan volontärer vore många av oss dödsdömda. Det är den enkla sanningen.

   Radera
 4. Fullt upp alltså! Passa på och mys lite extra med volontärerna!
  De är ju fankattiska! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi tycker jättemycket om våra volontärer. De är både duktiga och snälla.

   Radera
 5. Det låter som ett både viktigt och trevligt möte. Hoppas att många har kunnat komma. Har precis beställt er fina kalender. Den vill jag inte vara utan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vad kul att du beställt vår kalender. Jag har förstås jobbat mycket med den - sett till att allt blir rätt och sånt där.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berätar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag är det visst sån där helgdag igen. Fast det struntar vi katter i! Vi kör på som vanligt. ...