måndag 15 juli 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Nu har jag berättat både om Gitte, Inka och V de senaste dagarna. Nu tänker jag faktiskt berätta lite om hur jag har det och vad jag tänker också!

Jag bor tillsammans med flera kompisar.  Vi trivs rätt bra tillsammans. En av kompisarna är lite blyg, precis som jag. Vår hälsoansvariga brukar sitta inne hos oss och prata med oss och ge oss godis.

En dag när jag tog godiset såg hon att jag såg lite konstig ut i munnen. Nästa dag kom vettisen och jag fick ett stick i nacken. Sen vet jag inte vad som hände för efter en stund vaknade jag och var alldeles vimmelkantig.

Sen fick jag höra att jag blev sederad för att de skulle kunna undersöka min mun ordentligt. De tror att jag har en liten inflammation där, så nu får jag medicin för det. Som tur är smakar medicinen gott. Hoppas den hjälper också, för jag tänker minsann inte vara sjuk!

4 kommentarer:

 1. Inte dåligt att du får lite godis ibland i alla fall.. Det behövs om man ska vara lycklig i livet.
  Hoppas nu det blir ordning på din mun också och vilken jamartur att medicinen smakar gott.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag tror att får jag bara stora mängder godis kommer jag bli bra i munnen!

   Radera
 2. Vilken tur att de upptäckte att du hade problem med munnen så att du kunde få god medicin för det. Du måste berätta om hur det går och när du är helt frisk i munnen igen.
  Godis hjälper också, kan jag tro, mjau....
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, klart godis hjälper! Tror det är bästa medicinen.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...