måndag 1 juli 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Först tänkte jag berätta att både jag och ni får vänta lite på att få veta hur det går på hembesöket. Det ska göras på torsdag så innan dess vet vi inget. Men tummar, tassar, tår och allt ni har måste hållas till dess!

Sen tänkte jag berätta nåt om den här kompisen som ni ser på dagens bild. Ni kanske känner igen honom? Det är min föregångare, Beny..

Som ni vet är han lite blyg, men han har haft turen att hamna i precis rätt hem. Idag fick blogghjälpen SMS från matte där hon skriver att hon är "Sååå lycklig! Har precis fått klappa på Benny! Ett par klappningar, sen vadet det bra".

Det är så de börjar, blygisarna. Små steg framåt. Vi blev så glada när vi läste det här!

4 kommentarer:

 1. Vi väntar med spänning!! Tänk vad härligt att Benny kom HEM, vilka underbara nyheter att han tyckte det var ik med lite klappar!! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Vi väntar och hoppas på ett bra besök på torsdag. Under tiden instämmer vi i det Dui och Deco skriver. Underbara nyheter och vi förstår att Bennys matte är jamarlycklig nu.
  Nospuss

  SvaraRadera
 3. Kan inte annat än hålla med ovanstående. Vi får hålla oss till tåls till på torsdag och hålla tassar och tummar då.
  Mjau, vad roligt med Benny! Där ser man! Man ska inte ge upp. Fårstår att Bennys matte är lycklig.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Bennys matte är en toppenmatte, annars hade hon aldrig fått klappa Benny. Nu bara fortsätter vi hoppas att du ska ha samma tur och hitta en riktig toppenmatte och/eller husse! Tänk, bara tre dagar kvar till torsdag!

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...