torsdag 15 november 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Nu ska jag berätta lite till om oss här på katthemmet.

Jag börjar med det tråkiga, eller i varje fall inte helt positiva. Min kompis som har problem med kisseriet har inte blivit bättre. Det har varit svårt att få tag på nån specialist på området, men på måndag ska han till djursjukhuset för stor genomgång. Vi hoppas de hittar vad som är fel.

Jag själv mår lite bättre, även om jag inte är helt bra. Jag har i alla fall förstått att om jag ska bli frisk så måste jag sluta med medicinerna. Det tycker inte vår hälsoansvariga, men det struntar jag i. Tyvärr har hon vunnit hittills, men jag bjuder i alla fall motstånd när hon ger mig mediciner. Hon börjar nog förstå vem hon har att göra med!

Jag har egentligen inte tid att vara sjuk, för nu måste jag börja planera för katthemmets Julmarknad 24.11 och Kattens Dag 1.12. Det är jättemycket att göra, så jag måste se till att bli frisk snabbt.

8 kommentarer:

  1. Då hoppas vi verkligen att din kompis och du blir helt friska snart! Du är ju en god bit på väg och kanske är det ändå bättre att ta medicinen även om den smakar illa.
    Vad mycket som är på gång med Julmarknad för att inte tala om Kattens dag! Låter jamarkul!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam, med så mycket på gång förstår du säkert att jag inte har tid att vara sjuk?

      Radera
  2. Jamar som Björn.
    Du ska veta att jag spottade ut min medicin innan mina människor med tvång!! tryckte in den o höll ihop min mun.
    Jama om misshandel..
    Du får inte hetsa med allt jobb innan du är helt bra.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, meh... Jag som trodde dina människor var snälla! Fast jag har hört att människor tror att de är snälla fast de tvingar i oss medicin! Hur kan det hänga ihop?

      Radera
  3. Julmarknad lät väldigt intressant, då skall vi nog skicka dit matten att köpa kalendrar och se om hon hittar lite andra fynd. Hoppas du är frisk då så hon kan träffa dig också!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jättekul om ni skickar hit er matte. Hon, och alla andra djurvänner, är alltid välkomna.

      Radera
  4. Jamar enligt tidigare meddelande att det är självklart att vi vill veta hur du och de andra på katthemmet mår. Det är tråkigt att din kompis har problem med kisseriet men vi hoppas att det blir bättre med medicin. Även tvåbeningar har problem med kisseriet ibland, jamar de.

    Jam, att ge mig medicin är rena kattmisshandeln och jag jamar till Kattombudskatten om denna kränkning, även om jag motvilligt vill jama att medicin ibland hjälper även om den smakar illa.

    Oj, vad mycket du har att göra med Julmarknad och Kattens Dag, men det fixar du jamarbra.

    Nospuss
    fd hemlös

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, har du också blivit misshandlad när de ska ge medicin? Bra om du anmälde till Kattombudsmannen!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...