torsdag 9 augusti 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Så har det varit öppet hus igen. Det kom inte så många besökare, men en, som vi känner väldigt väl kom. Snälla K. Hon kan tyvärr inte ta fler katter, men hon kom med två stora kassar fyllda med kattmat som vi behöver.

Jag såg att det fanns godis i en av kassarna också, men det har vi minsann inte fått smaka!

Sen gav hon blogghjälpen en STOR peng också. Jag tyckte att hon sa att den skulle gå till godis åt oss och att det skulle delas ut genast. Men blogghjälpen hör tydligen väldigt dåligt, så hon hade inte hört henne säga det, utan att det skulle gå till mat till alla katter.

Får nog skicka blogghjälpen till en hördoktor.

4 kommentarer:

 1. Ofta får man läsa om människor som är dumma mot djur, desto roligare är det att få läsa om såna som K, som har hjärta för oss! Och det finns ju som tur är många snällisar också! Kanske ska ni skicka blogghjälpen till örondoktorn?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vi blir så glada varje gång K och såna sosm tänker och gör som hon dyker upp. Då glömmer vi för en stund de som är dumma!

   Radera
 2. Människor som K är en välsignelse och visar att det även finns tvåbeningar med ett stort hjärta för djur. Sådant blir vi jamarglada att läsa om.
  Blogghjälpen köper nog lite (med betoning på lite) godis också får vi hoppas.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag hoppas du har rätt. Lite godis vore verkligen på sin plats!

   Radera

Katten Kendra på Sädertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag är det lördag igen. Det betyder Öppet Hus. Även om jag kanske inte visar mig så mycket så tyc...