torsdag 29 mars 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus igen. Fast det var tunt med besökare. Vet inte vad de sysslar med egentligen. Blogghjälpen sa att de nog var ute på vägarna för det var väldigt mycket brummisar ute. Tänk så tokigt. Sitta i en brummis istället för att komma hit!

Jag kan i alla fall berätta att den av oss som haft tokig mage inte har det längre. Men tror ni det spelar nån roll? Inte en enda godis i alla fall! "Vi måste vänta lite så magen inte blir dålig igen" heter det nu. Löjligt är bara förjamet.

Nu ska jag vila lite. Det är ju påsk och då måste vi ha rätt att ta lite semester. Det betyder att vi inte har öppet hus på lördag som vi brukar. Men om nån tycker att de absolut vill komma och träffa mig och Smulan och ge oss ett hem så tror jag blogghjälpen ställer upp även i helgen. Det är bara att ringa katthemmet!

10 kommentarer:

 1. Människor gör ofta (oftast?) konstiga prioriteringar. OM du absolut måste ut och åka borde de naturligtvis åka till er! Trafikstockning utanför er skulle det bli!
  Hoppas aktuell mage håller sig bra så ni får åtminstone nåt extra gott till påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, tänk om det skulle bli trafikstockning utanför oss bara för att så många ville komma och besöka oss! Då skulle jag dirigera alla bilar uppifrån mitt fönster.

   Radera
 2. Tror som blogghjälpen att alla var ute o for på vägarna inför påsken.
  Nästa vecka är en vanlig vecka o då kommer det nog fler till er.
  Skönt att den som varit dålig i magen blivit bra igen, men men, nu skylls det på annat för att ni inte ska kunna njuta av godis i påsken.
  Men påsken är lång så kanske ni får något iallafall om några dagar.

  Glad Påsk på er alla på katthemmet.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, visst är det konstigt att det alltid ska skyllas på nåt för att vi inte ska få godis?

   Radera
 3. De där tvåbeningarna har fullt upp med att handla massor av godis (åt sig själva) så här till påsk. Sedan åker de och hälsar på varandra och proppar i sig en massa onyttigheter.
  Jag hade ju mycket hellre åkt till katthemmet och skämt bort er med en massa godis.
  Fast ni får nog något i påsk ska du se.

  Vi önskar er alla och alla andra kattvänner en riktigt Glad påsk!
  Påskpussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag hoppas du har rätt. Men de är väldigt rädda om oss här säger de, så vi får nog inte så mycket godis i påsk.

   Radera
 4. Matte sa när hon kom hem att det var nästan tomt på hennes jobb efter lunch, att många hade rest iväg. Men sen har vi hört att jamarmånga, ja även matte reste till Blåkulla ikväll. Vi tyckte det var alldeles för kallt och vägrade följa med. Men nu får ni allt sätta ner tassen så att ni får gottisar i påsk!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, klokt av er att stanna hemma i värmen. Tvåbeningarna kan åka till Blåkulla själva om de nu tycker det är så kul där.

   Radera
 5. Hoppas det blir en påsk med kanske lite semester för din del?! Jag ska få färska räkor i morgon, det bästa jag vet! Buff från Sven och company

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, åh, färska räkor låter smaskigt. Det får nog inte vi...

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...