torsdag 22 mars 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Idag har jag jobbat som bara den. Jag tog ju en kvarts sjukdag häromdagen när jag hade lite magbesvär. Tack vare att jag inte lät mig stickas av vettisen mår jag mycket bättre nu. Min strategi var alltså korrekt.

Nu ska jag jobba färdigt med alla förberedelser inför årsmötet på lördag. Det är mycket att stå i. Först måste jag gå igenom alla saker som hör till ett årsmöte, sen ska jag se till att det finns gott fikabröd, fina lotterivinster och en massa annat. Som extranummer kommer vi också ha en fin fotoutställning! Det är en av våra volontärer som är jamarduktig fotograf som har tagit bilderna.

Han kommer sälja dom och behållningen skänker han till oss katter!  Tänk vad många snälla människor det finns.

12 kommentarer:

 1. Tänk så bra Tessie att du håller i trådarna, annars skulle det väl bara bli pannkaka. Vi har beordrat matten att baka gott till fikat. Vi håller koll på att hon jobbar på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cirkus Boman, jättebra att ni kollar er matte. Jam försöker hålla koll på blogghjälpen.

   Radera
 2. Vilken tur att du har tass om allt på katthemmet! Hur hade det sett ut annars? Vi har också jamat till matte att hon ska baka något gott till lördag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, man vill inte tänka på hur det hade sett ut här utan en bloggkatt!

   Radera
 3. Jamarbra att du mår bättre nu. Årsmötet kommer att bli väldigt trevligt med allt gott till fikat. Tur att du håller i allt så att det kommer att fungera bra.

  Fd hemlös

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam vi brukar ha trevliga årsmöten. Hoppas det blir så i morgon också.

   Radera
 4. Vad skönt att du mår bra igen utan ingrepp av vettisen.
  Du kan väl ta det lite lugnt även om det är mycket att förbereda inför lördagen. Fotoutställningen låter väldigt spännande. Husse blev bjuden till årsmötet men vi bor ju långt borta tyvärr så han får inte åka för oss.
  Det märks i alla fall att det är ordning och reda på katthemmet.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag förstår att ni inte kan släppa iväg husse, men han kanske kan komma en annan gång?

   Radera
 5. Jamar instämmande i ovan sagda.
  Men vilken tur att du mår bra igen utan att behöva anlita vettisen.
  När du känner dig bra så är det mycket lättare att arbeta också, och arbeta behöver du göra för att hålla katthemmet igång.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jam jag märker att jag behöver vara frisk för att hinna med allt. Men nu mår jag bra så allt ska nog ordna sig.

   Radera
 6. Det var då för väl att du lyckades avstyra att bli stucken, och faktiskt hyggligt av blogghjälpen att stötta dig i beslutet! Med den rutin du har numera kommer det säkert gå fint på öppet hus, bara människorna har vett att ta sig dit i stora skaror!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det var nära ögat må du tro. Men ibland gör till och med blogghjälpen lite smarta saker.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...