lördag 4 november 2017

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Trots att det var helgdagsafton idag kom det många besökare.  De både handlade i vår second-handbutik, fikade och hälsade på oss katter.

Jag hade förstås förberett allt. Jag hade också sett till att det inte fick komma in några Halloweenspöken på katthemmet. Många av oss är rädda så det räcker ändå.

Det blev några intresseanmälningar, men inte på min kompis och mig. Vi har bestämt oss för att vara coola. Vi ska inte flytta till vilket hem som helst utan till VÅRT FÖR-ALLTIDHEM! Det kanske tar lite tid till, men vi har inte bråttom.

9 kommentarer:

 1. Jamarbra att det kom många människor! Vi och matte undrar om du har tänkt ordna ett sånt där speciellt storjulloppis? Om inte så skickar vi så klart snart dit matte ändå!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, det är klart att jag måste fixa till ett storjulloppis! Men då måste ni lova att skicka hit matte.

   Radera
 2. Vad bra att du håller alla spöken borta! De flesta av er har haft tillräckligt läskigt i era liv. Vi tycker att det känns bra att ni tar det coolt och väntar in era hem. Bättre att direkt hamna i sitt alldeles egna föralltid hem. Vi håller tummar och tassar för att det blir snart för er! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, några fler otrevliga överraskningar vill ingen av oss ha. Vi vill ha det trevligt och tryggt.

   Radera
 3. Mjau, vad bra att det kommer många tvåbeningar och tittar på er. Vi hoppas att de i sin tur sprider informationen om att ni finns.
  Ja visst är det bättre att vänta på ett för-alltid-hem och vara säkra på att det blir bra.
  Nosbuff

  Fd hemlös

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, det går ingen nöd på oss här och hålla på att flytta fram och tillbaka vill ingen av oss.

   Radera
 4. Det var jamarbra att det kom många och hälsade på idag. Hoppas de handlar i er secondhand också.
  Vad som också är jamarbra är att aldrig ha bråttom när det det gäller att hitta sitt föralltidhem. I det fallet är det alltid bättre att vara kvar på ett tryggt och kärleksfullt katthem tills RÄTT hem finns.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi resonerar precis som du. Vi vänta hellre på rätt hem än flyttar till nåt som inte är bra för oss.

   Radera
 5. Jättebra att det kom många och att flera fick intresseanmälningar. Ert för-alltid-hem kommer snart. Det vet vi. NOsbuffar

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...