fredag 10 november 2017

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Egentligen var det meningen att vi skulle  skrivit dagens blogg igår, men då blogghjälpen skulle byta internetleverantör idag så var gamla Telia vänliga att stänga ner hennes åtkomst redan igår och först idag kopplade den nya leverantören in allt igen.

Det vi skulle berätta var att idag har vi fått fint besök. Det var självaste marknadskatten Sören Fernström och hans människor som var på besök. Som om inte det var nog kom också Aftonbladet dit för att göra reportage om Sören!

Han var som vanligt coola killen som mest verkade tycka att det var störande att inte få sova. Fotografen tyckte att han skulle göra vissa saker, men Sören är inte den som låter sig regisseras hur som helst. Han tyckte det räckte att han bara fanns där - och vi andra katter höll förstås med honom.

I morgon kommer Sören att vara på plats i Täljehallen, Erik Dahlbergs Väg 5 i Södertälje mellan 9-ca 18. Han har hittills dragit in ca 650 000 som han har skänkt till behövande katter. Åk dit och klappar honom för (minst) en krona klappen i morgon. Hoppas det blir många givmilda som besöker Birka Kattklubbs utställning i Södertälje i helgen!


12 kommentarer:

 1. Matte berätta när hon kom hem att hon minsann träffat Sören och att han var en mycket snäll katt ( vi undrar lite vad hon menar med?). Fantastiskt att Sören klappat in så mycket pengar. Hoppas många kommer och klappar honom i morgon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, vi hoppas också att Sren får in många pengar i helgen!

   Radera
 2. Det är absolut fantastiskt vad denne Sören dragit in många pengar! Obegripligt, nästan. Men han måste ha snälla människor också, som vidarebefordrar hans pengar till att hjälpa andra katter. Jam, det kan man kalla fint besök!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jam, hans människor är lika fantastiska som Sören själv!

   Radera
 3. Vilket besök! Extra bra med ett stort reportage också! Hoppas på massor med pengar. Sören är bra fankattisk, tänk vilken insats han gör.Vi beundrar honom massor! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi beundrar honom och hans människor massor också! De är jättesnälla.

   Radera
 4. Jamars vad fint besök ni hade när Sören kom till er.
  Min matte o husse träffade Sören o klappade honom i våras på en kattutställning i vår stad.
  Dom jamade till mig att det var en ära att få träffa honom och att betala för det.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, visst är det en ära att få träffa och klappa Sören!

   Radera
 5. Sören är helt fankattisk tycker vi! Vi kommer skicka dit matte på söndag
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, vad kul. Då kanske blogghjälpen och er matte ses?

   Radera
 6. Sören är tillsammans med alla som arbetar på olika katthem runt om i Sverige en sann hjälte. Vi bugar och bockar för Sören och katthemshjältarna.
  Nospussar till alla dem och dig Tessie (ge en till Smulan också)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi hemlösa katter tycker också det är bra att det finns såna som ställer upp och hjälper oss. Utan dom vore våra liv bara elände.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Vi börjar vänja oss lite långsamt vid att vara tillbaka på katthemmet. Vi gillar inte att visa oss...