måndag 23 april 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Först ska jag berätta för alla som undrar att blogghjälpen hämtade hem sin Viktor idag.  Han är inte så glad för han måste ha en stor tratt på sig. Dessutom släpper inte blogghjälpen ut honom. Han förstår inte vad som tagit åt henne. Hon brukade ju vara snäll förut.

Blogghjälpen försöker förklara att det är för hans eget bästa, men det tycker inte Viktor. Det bästa är att de tar av mig tratten och att jag får gå ut, säger han.

Då blogghjälpen var uppe på katthemmet på eftermiddagen sa hon att han nog skulle både bli av med tratten och få gå ut om några dagar, men  inte förr.

Jag har ju märkt att blogghjälpen kan vara väldigt envis ibland, så risken är stor att det blir som hon sagt. Men jag tror att Viktor förstår att hon inte gör det av elakhet.


17 kommentarer:

  1. Oj, oj, stackars Viktor! Var snäll och vidarebefordra mitt allra djupaste beklagande! Att ha tortyrtratt är det värsta straff man kan tänka sig. Värre än att inte få tassa ut. Jag tycker verkligen synd om honom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jag ska genast vidarebefordra ditt djupaste beklagande till Viktor.

      Radera
  2. Skönt att Viktor är hemma igen om än med tratt.. Man kan ju inte gå ordentligt med den där saken runt huvudet.
    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, han slår emot överallt, stackarn.

      Radera
  3. Stackars Viktor som blivit en trattkatt! *ryser* Blogghjälpen är ju som sagt väldigt envis så han får nog stå ut med den i några dagar tyvärr. Sen förstår han säkert att det är för sitt eget bästa, för mycket kan man säga om blogghjälpen men elak är hon absolut inte. Vi fortsätter att sända kurrterapi och spinnhealing så att Viktor snabbt slipper vara trattkatt. Och lite extra nosbuffar till blogghjälpen.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, tack för buffarna både till blogghjälpen och Viktor. Jag vet inte vem som lider mest av att han måste ha tratt.

      Radera
  4. Vi spinner och skickar uppmuntrande tröstbuffar till stackars Viktor. Hoppas att tiden går fort, så han får av sig den där jämmerliga tratten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Viktor hoppas också att tiden går fort. Men i dagsläget tycker han inte den rör sig alls.

      Radera
  5. Tratt är ett otyg, men ibland är den nödvändig! Vi skickar Viktor kurrterapi, tröstebuffar och spinnhealing, så han blir bra snart och blir av med den förhatliga tratten.

    =^.^=

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, tack för allt stöd. Det behöver Viktor.

      Radera
  6. Ack, de där trattarna, så trista och besvärliga de är! Förstår verkligen Viktors negativa kattityd, men samtidigt... är det det enda sättet han kan bli bra på så måste han nog försöka härda ut. Tänker på honom...
    Skickar tröstande tassklappar och massor av spinnhealing <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frasse, Viktor blir glad av all tröst. Han är i starkt behov av det nu.

      Radera
  7. Sånna däringa fåntrattar är ett otyg :(
    Hoppas Vikto snart blir av med den igen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, det är nästan den dummaste uppfinningen som finns tycker Viktor.

      Radera
  8. Skönt att Viktor är hemma igen. Det där med tratt låter förstås inget vidare, men vi hoppas att Viktor snart är en trattlös och glad katt igen! Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, det hoppas vi också!

      Radera
  9. Stackars Viktor. Tratt och inget ute! Fåntratten Ä R ett elände! Hoppas att han slipper den snart!! nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...