fredag 13 april 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag är jag lite trött i pälsen efter allt festande hos Tarzan Jag hade kul hela kvällen och mätt blev jag också. Skrattade så jag nästan ramlade ut ur  kattokoptern när vi skulle åka hem och Deco fick slita som ett djur för att få in Duo som absolut skulle hänga i framtassarna utanför kattokoptern när vi åkte hem! Tur att han fick in honom till slut.

Idag har det varit ganska lugnt på katthemmet, tack och jam.  En av mina kompisar fick åka till vettisen för att röntgas eftersom han har lite ont i höften. Det visade sig vara en gammal skada som fortfarande kan göra lite ont, men det är inte så mycket att göra åt den nu. Vi hoppas att det går över snart.

Nu ska jag börja förbereda söndagens öppet hus. Hoppas det kommer många människor då, för nu är det jättemånga kissar här som behöver ett hem. Inte bara jag.

6 kommentarer:

  1. Mjausan nu finns det bilder från festen på våran blogg. Jamars kul att du oxå kunde tassa över, Ninja. Så många kompisar som kunde komma, var jamars kul, och så roliga lekar vi lekte oxå. God mat hade alla med sig oxå.
    Så det får vi göra om nästa år.

    Tass Tass/
    Tarzan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tarzan, vi har sett bilderna! Hoppas nån av dina kompisar fyller snart.

      Radera
  2. Visst är man lite seg efter partyt, men det var det värt, så roligt som vi hade! Jag jamar bara, vilket hållitass, vilket ös, vilket klös :-)
    Hoppas att kompisens höftonda går över av sig själv och att det kommer många människor som ni kan ta tass om på söndag!
    Tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frasse, visst hade vi kul? Hoppas det snart blir nytt party.

      Radera
  3. Hoppas att den där artikeln i Expressen fick några bra människor att bli intresserade, och att det därför kommer fler än vanligt. Fast huvudsaken är ju att det är riktigt snälla tvåbeningar som förstår vad det innebär att bo hos en katt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jag hoppas det finns många tvåbeningar där ute som inser att det behöver en kisse. Det är svårt för dem att klara sig utan.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...