tisdag 17 april 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

 
  Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har jag äntligen fått mitt paket från Tasseriet nr 8, som jag vann för sjutitretton veckor sedan. Det var väldigt fina grejer i kattongen, även om Wikki hade skrivit fel mottagare på den (det stod nämligen blogghjälpens namn). Nåjam, nu hamnade den där den skulle i alla fall till slut - hos mig
Först tar jag en överskådande blick på innehållet. Det var många intressanta grejer.

.





Jag började med att göra iordning för blixtmojängen. Blogghjälpen har ju ingen som helst konstnärlig känsla för hur saker ska exponeras så jag fick göra allt själv.

Jag koncentrerade mig på att lägga vissa godispåsar på rätt ställe.Det var lite svårt att välja ut vilken jag skulle börja med.

 


 Efter noggrann undersökning fastnade jag för den här påsen. Det visade sig vara ett väldigt klokt val. Godiset fick en 10:a på min 10-gradiga godisskala. Även mina kompisar, som fick smaka på godiset sedan, tyckte att jag valt rätt.


Sen hittade jag en jamarkul leksak i kattongen. Blogghjälpen sa att jag måste dela med mig av sakerna, men jag fick i alla fall behålla den här leksaken. Kompisarna fick ju smaka godiset.

Resten av sakerna ska vi sälja eller ha med i ett lotteri så vi får in pengar till katthemmet. Jag jobbar ju även som finanschef här på katthemmet så jag måste vara noga med hur vi hanterar våra tillgångar.

Nu ska jag leka lite med min nya favvoleksak, sen ska jag sova. Det kommer nog bli mycket att göra i morgon också.



14 kommentarer:

  1. Härligt med presenter, ni förtjänar dem ju. Tycker det var väldigt snällt av dig att dela med dig av både leksaker och gottis till din kompisar.
    Hoppas din nya leksak roar dig länge, länge.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jag tycker man ska var generös. Vi är många här som behöver lite uppmuntran.

      Radera
  2. Jag tycker nog att du gjorde kloka och rättvisa val där. Och är FINANSCHEF också? *imponerad* Det är väl nästan finare är säkerhetskatt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, njaej, jag vet inte om det är finare. Vi behövs nog lika mycket.

      Radera
  3. Puh vad skönt att det äntligen kom fram! NosPuss Wikki
    PS Jag har förstått att blogghjälpen egentligen är oerhört generös och på det här sättet så kommer ju alltsammans till dubbel hjälp!?? ♥ TassKram Wikki

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wikki, jag tror det hade gått fortare om du skickat det till mig på katthemmet direkt. Att skicka saker till blogghjälpen tar alltid längre tid. Hon är ju inte så snabb. Du ska i alla fall ha stort tack för alla fina saker!!

      Radera
  4. Det där godiset är populärt även här och på katthemmet kompis också. Speciellt en av de mer rädda kissarna är lite extra förtjust i det, bra att muta med. Vi har bloggat om det godiset också en gång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puma, ja det var ett riktigt höjdargodis. Kul att skyggisar också gillar det.

      Radera
  5. Men jisses Ninja är du Finanschef oxå ??!!
    Du avancerar då snabbt :)
    Tur att du valde "rätt" gottis och leksak ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, ja, man får rycka in där det behövs. Jag är jamarnöjd med valet av godis också.

      Radera
  6. MEN Ninja då,har du gått och blivit Finanschef, väldigt vad du har avancerat långt. Duktig du är *Fniss*
    Då kan du ju bestämma över alla där på det däringa katthemmet och vad som ska beställas hem, mjau

    Tass Tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S fast ibland köper de inte in det jag bestämmer ändå. Godis till exempel.

      Radera
  7. Oj vad mycket fina saker! Vad fint du ordnade allt innan fotograferingen, tänk att det behövs alltid en katt att styra upp allting. Hoppas ni får in många slantar för sakerna!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, ja det här var ytterligare ett exempel på hur nödvändiga vi är. Jag hoppas också vi får mycket pengar för sakerna sen.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...