söndag 5 februari 2012

Katten Blitz på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Blitz på Södertälje Katthem.

Idag har det varit full fart igen. Först har jag ordnat med allt som behöver ordnas för Öppet Hus på katthemmet. Det är en del att stå i. Det kom lite folk, men ingen var intresserad av mig och min bror Blade. Vi vill gärna flytta tillsammans om det går.

Sen var ju blogghjälpen inne i buren med lite godis. Anledningen var uppenbar. Det ska vara styrelsemöte i morgon och då behöver hon ju min hjälp. Nåjam, jag börjar känna mig van nu, så det var bara att slicka i tassarna och sätta igång.

Hoppas blogghjälpen kommer tidigt till mötet i morgon så vi får mera godis då!

19 kommentarer:

  1. Blogghjälpen är allt listig som ordnar fram så ovärderlig hjälp mot godisarvode. Så bra att du har till i morgon att tänka ut instruktioner. Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, jag skulle jama att hon inte har mycket att välja på. Inget godis = inga råd.

      Radera
  2. Klart att ni får mera gottis imorrn :) Du måste ju få lön för jobbet du gör ;-)

    =^.^=

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hjulia Huller om Buller, vi fick faktiskt lite.

      Radera
  3. Klart att ni ska få komma till samma hem.
    Skönt att veta att du finns i närheten inför styrelsemötet och håller reda på allting. Det är helt klart värt ett antal dentisar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jag hoppas vi kommer till samma hem. Hur många dentisar tror du man kan kräva?

      Radera
  4. Självklart skall du ha godis när du hjälper blogghjälpen! Men ibland är det bättre att se till att du får det innan så att hon inte glömmer bort det... Det är värt att vänta på rätt hem så ni kan bo ihop du och brorsan, även om det tar lite extra tid. Även om blogghjälpen är snål med godis så är hon och de andra snälla tjejerna hos er duktiga på att ta tass om er katter.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag brukar alltid se till att jag får godset innan jag jamar mina råd till blogghjälpen. Jag litar inte alldeles på tvåbeningar ännu.

      Radera
  5. Hur kan tvåbeningar vägra skaffa två tillsammans? Det låter himla dumt, tycker alla borde förstå att om de skaffar er båda så får de dubbelt så skojsigt! Och jag tycker det är jamarsfint att ni ska få bo ihop, för något annat känns otänkbart.. Jag menar ni har varit med om tillräckligt. Jag önskar ni bott närmare oss för då hade jag kommit och hälsat på och smugglat hem er till oss *schh*. Ni är såna sötnosar och jag vet då rakt inte vad jag hade fått hitta på för att mamma inte skulle märka det men det skulle allt vara värt det finis. Jag tycker att ni ska flytta tillsammans och att inget annat ska godkännas, ni förtjänar ett fortsatt liv tillsammans. Och jag och mina syskon plus mamma kommer hålla tummar och tassar för er båda.

    Fjäsk kan de minsann tvåbeningarna men det kanske är värt det då ni kanske inte fick gottigt igår? Då det var vår CATURDAY? Här fick vi jama lite extra för att mamma skulle komma ihåg det.. *skakar på huvudet*. Ibland behöver de påminnas redigt som du vet *fniss*.

    Nosgos och Mjölkisar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebellen, jag hoppas vi får ett gemensamt hem. Synd att ni bor så långt bort, annars hade vi kanske kunnat flytta hem till er? Nåjam, vi fick i alla fall lite godis både igår och idag. Fast alldeles för lite!

      Radera
    2. Ojaam, åklart ni hade fått! Det hade varit såå skoj! Men tyvärr bor vi långt bort! Och inte ska vi flytta närmare heller *fnys*. Hoppas verkligen ni får flytta tillsammans, för ni ska bara inte delas på. Det tycker jag borde vara krav på att ni måste få flytta ihop! Fick ni såå lite belöning? Det var det dåligaste jag hört.. *stampar med tassen* ni måste få extra för ni gör juh massa arbete varje dag! Det får de inte ta för givet sisådära.. Nä fy jamars! Gottigt hitåt! Nosbuffar och Mjölkisar (en hel kartong)

      Radera
  6. Vilken fin bild på dig! Bra att Blogghjälpen kommer med gottisar, det behöver ni många. Trist att inte era människor kom idag men de kommer nog snart tror vi.Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, blogghjälpen brukar säga att vi inte ska tänka så mycket på när våra människor kommer. De kommer rätt som det är.

      Radera
  7. Bra att du får lön för att hjälpa till i alla fall :-)
    Hoppas att mötet går bra nu men det borde det ju göra när du hjälpt till Blitz ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kattfamiljen, nån lön måste man ju få för allt jobb. Tack vare mig gick mötet bra.

      Radera
  8. Hm, så blogghjälpen mutar dig, det var ett smart drag, måste jag jama. Men klart du måste ha lite extra energi när du ska ta tass om allt som måste göras inför ett styrelsemöte.
    Se bara till att du får godis även efter mötet, det är ju inte mer än rätt att du får ett rimligt arvode för ditt engagemang.
    Tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frasse, tänk att jag inte tänkt på att jag ska ha godis efter mötet också! Hur dum får man vara?

      Radera
  9. Hoppas ni får flytta tillsammans du och Blade.

    Klart du får lite extra godis när du är så duktig och styr blogghjälpen rätt.

    Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nea, jag får faktiskt lite extra godis när jag hjälper blogghjälpen. Med tonvikt på lite.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...