torsdag 18 mars 2010

Katten Madonna berättarHej, det är Madonna på Södertälje Katthem.Idag kan jag bland annat berätta att mina kompisar skulle avlivats om de levde när förra matten kom hem, har åkt till sitt nya hem. De var jätteglada, fast de tyckte så klart det var lite pirrigt också.

Sen ska jag berätta en annan sak. Det var riktigt svårt att inte berätta det här först, men jag ville hålla er på halster ett tag. Fast nu kan jag inte hålla mig längre: JAG HAR FÅTT EN INTRESSENAMÄLAN! Min nya matte skulle titta på en kattkompis till sin katt. Hon i sin tur hade mist sin kompis för en tid sedan och hon var jätteledsen för det.

Blogghjälpen visade henne runt och berättade om oss katter. De stannade ganska länge framför min bur och jag hörde att blogghjälpen sa att jag var hur gullig som helst, och så berättade hon om min bakgrund lite grann. Sen gick de vidare till ett annat rum.

Men efter ett tag kom de tillbaka till min bur. Då sa blogghjälpen att om hon tvättade händerna med handsprit kunde hon få gå in i buren och klappa mig. Det gjorde hon. Jag tyckte jättemycket om att bli smekt av henne och ville aldrig att hon skulle gå. Men det måste hon ju göra till sist.

När hon skrivit intresseanmälan kom hon tillbaka till mig och sa god natt.

Jag berättar mer i morgon. Jag kommer nog inte sova en blund i natt!

Madonna

16 kommentarer:

 1. Oj så spännande. Fast först måste jag ju jama att det känns skönt att veta att din kompis fick behålla sina nio liv. Vi har varit väldans oroliga för hur det skulle gå. *morrhårsdarr* Men att du har fått en intresseanmälan är ju helt fankattiskt! *svansdansar* Nu ska jag hålla tassarna extra hårt för din skull. *buff buff*

  SvaraRadera
 2. "svansdans" bara goda nyheter idag! Vi håller tassarna för att det går fort så du får komma HEM till ditt hem och DIN MATTE fort!Åh,vad glada vi är nu! Nosbuff och glädjeskutt!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga nyheter! Först att dina två kompisar, som du jamat om tidigare, har fått åka till sina människor. Och så kom DIN människa! *klappar tassarna* Vi är så lyckliga för din skull! Det låter ju som om du får en jättegosig matte. Och vad skoj med en kattkompis. Du måste berätta mer så fort du vet något! *Kurr*

  SvaraRadera
 4. Du lilla gumma, vad jag är glad för din skull.

  SvaraRadera
 5. Voffsan, så kul!
  Då önskar jag dig ett trevligt nytt hem, med en välkomnande kattkompis!
  Lycka till lilla kissen!
  *vift vift vift*
  Trassla

  SvaraRadera
 6. Vi är så lyckliga för din skull att vi inte kan sitta stilla - GRATTIS till din nya matte! Tänk, hon har inte en aning om hur lyckligt lottad hon är som får dig... när skall du flytta?!? Hoppas din matte är den sorten som gillar Internet, så att du kan blogga hemifrån!

  Jubel och glädje! från klosterkatterna.

  SvaraRadera
 7. Hejsan lilla gumman, vad underbart att du har fått en intresseanmälan. Hoppas att allt flyter på nu och att du får åka till ditt nya hem snart. Jag håller med klosterkatterna, din matte har ingen aning om hur lycklig hon är över att få dig. Lycka till nu med allt sötnos! Du kommer att vara saknad av mig på katthemmet men jag är så glad för din skull. *gosar med*

  SvaraRadera
 8. Mjaumjaumjau!!! Gulle-Madonnakatten, jag blir så glad att jag riktigt får tårar i ögonen! (Fast litelite lessen för att du inte kommer till oss, men jag tror verkligen inte att du skulle ha gillat resan...) Och tänk att du tyckte om att bli smekt - det verkar ju som att det är helt rätt människa, och tänk så mycket tryggare du är nu <3 Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Hej Sippo. Jag är också glad att mina kompisar fick leva och att de fick ett bra hem. Och jag är förstås överlycklig över att jag också ska få ett eget hem. Tänk att det är min tur nu!

  SvaraRadera
 10. Hej Dui och Deco. Ja, idag var det bara goda nyheter här. Det är kul för mig att få dela glädjen med så många som läser min blogg. Alla verkar glada för min skull.

  SvaraRadera
 11. Hej Findu, Isak och Rasmus. Idag var det en väldigt lyckad dag här på katthemmet. Fast det dröjer nog lite innan jag får flytta hem och till dess bloggar jag på som vanligt.

  SvaraRadera
 12. Hej Xantippa. Dete är så kul att så många är glada för min skull. Delad glädje är dubbel glädje säger blogghjälpen.

  SvaraRadera
 13. Hej Trassla. Tänk att bli lyckönskad av en skällis! Det känns kul. Fast vi hörs lite till innan jag flyttar.

  SvaraRadera
 14. Hej Klosterkatterna. Tack för grattiset och för allt stöd som ni och många andra givit mig. Ibland har det känts lite jobbigt när det går dag efter dag och man inte får nån intresseanmälan, men så skriver några att det snart är min tur, och plötsligt blir det så! Rena trolleriet. Fast vi hörs en tid till från katthemmet. Det blir som när ni Jenny och Majsan flyttade - ni fick också vänta ett tag på att åka hem, men se vad bra det blivit för er.

  SvaraRadera
 15. Hej Karin. Allt känns jättekul nu, utom att jag kommer att sakna er. Blogghjälpen har sagt att hon kommer att sakna mig också när jag flyttat, men samtidigt är hon jätteglad för min skull. Ett eget hem är ju vad vi jobbat på att jag ska få.

  SvaraRadera
 16. Hej Koko/Sisko. Det var synd att ni bor så långt borta. Nu får ju jag ett eget hem, men både blogghjälpen och jag tycker att ni skulle flytta till SÖdertälje, för många av mina kompisar behöver också ett eget hem. Det går ju båtar varenda dag, så boka in er och kom!

  SvaraRadera

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag har jag varit utsatt för grov misshandel!   Det började med att vår hälsoansvariga lyfte ner ...