En katt på Södertälje Katthem bloggar

torsdag 28 juli 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus.

Det var en tjej inne hos mig. Hon ville ha en kompis till sin katt. Den är lite äldre än jag. Tjejen sa att hon tyckte jag var jättefin, men att jag nog var för ung för hennes katt.

Efteråt frågade jag blogghjälpen vad det är för fel på mig. Det är alltid nåt som inte stämmer.  Varför vill ingen ha mig?

Då sa blogghjälpen att det minsann inte är mig det är fel på. Tvärtom, jag är en jättemysig katt. Men jag får absolut inte hamna i fel familj en gång till. Jag har haft det jättejobbigt en gång, och jag, liksom alla andra katter, förtjänar att komma till ett hem där jag trivs och där jag är älskad för den jag är.

Det kommer blogghjälpen att jobba för ända tills det hemmet dyker upp.

När jag hörde det blev jag lite gladare.

8 kommentarer:

 1. Håller helt med blogghjälpen, det är inte dig det är fel på! Det har bara inte varit rätt människor som kommit dit än. Men jag lovar på hederstass att de kommer!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. ALice, jam, det gör de nog. Undrar bara när?

   Radera
 2. Inka! Du får aldrig tro att det är något fel på dig, det finns inget som heter så gällande oss katter! Buffisar från Sven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, nä, det har du ju alldeles rätt i! Vet inte var jag fick det från.

   Radera
 3. Hej Inka, det är jätteviktigt att det är rätt hem som du ska flytta till när det är dags. Så håller med blogghjälpen, det är inget fel på dig, bara det att dina 2-beningar har inte kommit och hälsat på ännu.
  Nosbuff från Jackis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jackis, nä, jag vantrivs ju inte här. Det är mycket bättre på katthemmet än i mitt förra så kallade hem.

   Radera
 4. Det är så sant som blogghjälpen säger: Du skall ha det bästa hem som går att uppbringa! Inte tal om annat. Att vänta på det där lilla extra är värt det jag lovar dig. Du är en otroligt fin kisse så att det skulle vara något fel på dig ska du inte ens tänka på en sekund.
  Rätt hem dyker upp även om det tar lite tid!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, vad snällt alla säger om mig. Nu blir jag glad. Jag ska vänta på min rätta människa - det är vad jag ska göra!

   Radera