fredag 28 juli 2023

Katten Kendra Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem.

Här är det mycket att göra ska ni veta. Vi undrar varför vissa människor aldrig verkar förstå att man ska kastrera sin katt, särskilt om den ska vara ute. Det är dessutom lag på att man inte får låta katter föröka sig fritt. Vi börjar märka att det är allt fler katter som behöver hjälp istället för tvärtom. Människor borde ju ha fattat vid det här laget att det redan finns alldeles för många katter. Något av det allra värsta är att människor medvetet låter katter bli dräktiga för att de sedan ska tjäna pengar på att sälja ungarna. Jag och alla vi på katthemmet tycker det är vedervärdiga människor som gör så. FRÄÄÄÄS på dom!

Annars mår jag inte riktigt bra. Jag har utretts på många sätt, men man hittar inte vad som är fel. När vår vettis kommer tillbaka från sin semester ska jag visst utredas igen. Det tycker jag är helt onödigt. Fast det är klart att jag vill må alldeles bra. Jag hoppas man hittar felet och kan laga det.


4 kommentarer:

  1. Men lilla Kindra, vad tråkigt att höra att du inte mår bra. Vi får verkligen hoppas att vettisen hittar vad som felas med och, framför allt, att det inte är något allvarligt. Du är en fin liten katt och vi önskar dig och alla andra hemlösa katter allt gott och att ni alla ska få fina för-alltid-hem.
    Glöm inte berätta vad vettisen säger.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, vår "egen" vettis är fortfarande på semester och det är hon som har skött mig hittills så vi väntar tills hon kommer tillbaka så får hon avgöra hur vi ska å vidare.

      Radera
  2. Ja du Kendra det är många många gånger vi och husse funderat på vad der är för fel på de alltför många människor som inte tar ansvar för sina djur och/eller är elak mot dem? Något måste ju vara något som fattas i huvudet på dessa individer!
    Hoppas verkligen er duktiga vettis kan hjälpa dig att må bra igen! Ofta kan de ju lösa det allra mesta! Vi håller allt vi har!!

    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi hoppas vår vettis hittar nåt bra botemedel, men först måste de ju hitta vad som är fel. För nåt är det. Ibland är det svårt att hitta,

      Radera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....