lördag 22 juli 2023

Katten Tendra på Södertäljee Katthem berättar


Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem.

Idag har jag tagit tass om öppet hus igen. Det kom fler snälla människor - men ingen som ville ha mig! Men det är jag van vid. Eftersom jag fortfarande är lite tillbakadragen så tror människor att jag inte vill ha ett eget hem. Det är klart jag vill - jag vet bara inte hur jag ska visa det ännu.

Alla är snälla mot mig här på katthemmet men jag vågar ändå inte känna mig riktigt trygg. Visst är det konstigt. Idag frågade blogghjälpen vad jag tänkte. Jag tittade länge på henne, men sen sa jag att hon nog ändå inte skulle förstå. Fast hon kommer visst att fråga igen. Jag får väl tänka ut nåt att svara då.

Nu ska jag vila lite efter öppet hus. Nästa lördag är det dags igen. Då kanske jag ska prata lite mer med blogghjälpen. Fast bara kanske.

5 kommentarer:

  1. Du är världens finaste katt och det är självklart att din för-alltid-familj kommer så småningom. Alla behöver inte vara framfusiga. Din familj kommer, ska du se. Till dess har du fullt upp med att ordna saker på katthemmet, kan jag tro. Var inte ledsen för du ska veta att det alltid finns någon som vill ha just dig snart. Bättre att vänta så att rätt familj kommer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, du säger precis som blogghjälpen och de andra här, att det inte är nån brådska och det viktigaste är att det blir rätt hem. Det stämmer kanske.

      Radera
  2. Vet du Kendra - det finns visst en alldeles egen människa till dig därute! Det handlar bara om att ni måste råka på varandra vid rätt tillfälle. På katthemmet är du trygg och får all den tid du behöver för att känna dig trygg och säker. Dessutom finns mat, värme och kärlek. Bästa stället att vänta på ditt föralltidhem!
    Blogghjälpen kommer säkert ställa den där frågan igen.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, hoppas du har rätt. Fast jag har det ju bra här också, men jag vill ju samtidigt ha ett eget hem.

      Radera
  3. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

    Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta på 3%.
    * Höga godkännanden
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
    * Enkel onlineansökan.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

    SvaraRadera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....