lördag 14 januari 2023

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Ibland kan saker vara både och - har ni tänkt på det? Som till exempel att tiden går så fort eftersom vi har så mycket att göra att vi nästan inte hinner med. Samtidigt går tiden jättesakta tills vi ska flytta hem.

Fast det är nog bra att vi får lite tid att förbereda oss. Inte minst för katthemmet!

Idag till exempel har vi ju ordnat med öppet hus på katthemmet mellan 13-15 och i vår fina butik mellan 12-14. Man kan tro att det är gjort i en tassvändning, men det är mycket att fixa med ska ni veta!

Vi kommer så klart ta emot alla snälla djurvänner och hoppas nån eller några kompisar till kan få ett nytt kanonhem. Det är ju vad vi alla vill ha!

2 kommentarer:

 1. Ja visst är det konstigt det där med tiden. Vi tycker det känns som igår att vi kom till kattvakten men en evighet tills husse kommer hem igen. Fast på lördag kommer han äntligen.
  Snart är det er tur att flytta! Tänk så kul det blir! Och tänk vilken fin bild på dig vi fick med dagens inlägg!
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, förstår att ni haft det bra hos kattvakten, men det är klart att ingen går upp mot ens egen människa. Bra att han kommer hem snart.

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...