lördag 21 januari 2023

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Idag har jag lagt in en lite annorlunda bild. Ni vet väl att det är lag på att alla katter ska ID-märkas hos Jordbruksverket från och med 1 januari i år?  Om du inte redan märkt din katt så kan vi på Södertälje Katthem hjälpa till under en period. Ring och boka tid (08 55032000)!

Annars har vi så klart fullt upp. Matte kommer att hämta oss den 6 februari och vi har såååå mycket att göra innan dess. Hur ska vi hinna? Nåjam, det måste så klart gå.

Men idag har vi förstås öppet hus. Mellan 12-14 är butiken öppen och mellan 13-15 kan du besöka oss på katthemmet. Alla snälla djurvänner är välkomna till oss!

2 kommentarer:

  1. Hoppas nu alla kattägare tar sitt ansvar och märker OCH registrerar sina katter. Mycket bra att katthemmet kan hjälpa till med denna viktiga uppgift! Hoppas bara ni inte tar på er för mycket att göra! Husse är äntligen hemma igen och läst om alla era stora kostnader i brevet vi fick från er. Hoppas många kan bidra med en slant efter förmåga.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, då säger vi Välkommen hem till husse. Antar att ni redan förlåtit honom för bortovaron?

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...