fredag 6 januari 2023

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Idag tyckte Emilio att  han skulle synas lite också. Han längtar också till vårt nya hem, men han är förstås lite nervös också. Hela tiden jamar han "men tänk om..." och så jamar han nåt han är rädd för. Jag försöker lugna honom förstås och säger att vi kommer få det bra, för matte tycker om oss. Hon har ju valt just oss bland många andra katter. Då blir han lugn en stund, men sen kommer det igen "men tänk om...".

Så ni förstår att jag har en del att stå i. Men Emilio blir lite lugnare för varje dag och även om han nog kommer vara lite stirrig först tiden i vårt nya hem så  vet både han och jag att det kommer bli bra.

Men nu är det sån där helg igen. Blogghjälpen säger att det är sista helgdagen ni kommer vara på katthemmet, så passa på att njuta! Det har vi inte tänkt på, men även om det dröjer flera veckor innan vi ska flytta så kommer vi bo i vårt nya hem nästa gång det blir helgdag. Ni kanske förstår vår känsla?

I morgon kommer vi ha öppet hus på katthemmet mellan 13-15 och i vår second handbutik mellan 12-14. Ni får gärna komma och besöka oss då!


1 kommentar:

  1. Jo men det är ju inte så konstigt att Emilio är lite nervös inför flytten. Men då är det extra skönt att få flytta tillsammans med sin bästa kompis.
    Att vänta några veckor på sitt alldeles eget föralltidhem går jamarsnabbt!
    Vi tänker samma sak för om några veckor kommer husse hem igen.
    Nospussar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...