måndag 4 juli 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Ni som läste förra bloggen såg ju främst två saker. Först att Lillemans lyckats samla in jättemånga pengar till sin och kompisarnas tandläkarräkningar. Sen vi skrev det har det kommit in ÄNNU mer pengar just till honom. Just nu är vi uppe i 21.365 kronor! Sen kommer det ju in "vanliga" gåvor också, som tur är. Vi har så många snälla  människor som inte överger oss utan ser till så att vi kan fortsätta hjälpa oss hemlösa katter. TACK till er alla!

Sen såg ni ju också att det var styrelsemöte. Det gick förstås inte lika bra eftersom de inte tog nåt beslut om godiset till oss katter. Undrar hur många bloggkatter som har kämpat med den frågan, och hur många som kommer tvingas fortsätta innan det äntligen bestäms att vi ska ha jättemycket godis. Men, en sak är säker - jag kommer inte ge mig!

1 kommentar:

  1. Vad jamarns är detta! Vi har ju missat att det kommit ett nytt inlägg här. Nåjam bra i alla fall att det droppar in pengar ändå. Många har det nog tufft nu när allt blivit dyrare men vi får inte glömma bort att hjälpa er som hjälper ändå! Man kan avstå lite godis och annat så blir det en peng över.
    Nospussar
    Ps. Godis för KATTER måste dock prioriteras! Ds.

    SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...