lördag 16 juli 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem igen. 
Idag får ni en bild på Lilleman, som ni kanske känner igen? Många hjälpte till att skänka pengar till hans första tandoperation. Det blev över 20 000 kronor och det räckte en lång bit till den räkningen. Nu har han genomgått nästa fas när det gäller tandoperationer och det blir nog den sista för nu har han bara några pyttesmå tänder kvar framtill och de får sitta.
På bilden ser ni hur han såg ut när han vaknat efter operationen. 
Idag mår han bra och som tur är äter och dricker han och allt verkar läka som det ska.
 
Annars har vi öppet hus idag, lördag. Det kan ni läsa om nedan.
 
För er som undrar hur det gått med blogghjälpens försvunna katt Jassa kan vi berätta att hon inte är återfunnen ännu, men intensiva insatser att hitta och få hem henne görs så klart fortfarande. Igår hade blogghjälpen en ID-hund på besök. Den gjorde starka markeringen i ett område så förmodligen finns hon där nånstans. Arbetet fortsätter så klart!

Kan vara en bild av en eller flera personer och text där det står ”Södertälje Katthem och kattpensionat Idag lördag 16/7 har vi öppet Secondhand butiken 12-14 Katthemmet 13-15 Vi finns pả Wedavägen 16 B Man aker in pả Willys parkering och aker sen in pả vägen mellan Willy:s och Lidl. Dả kommer man till ett rött tegelhus och där finns katthemmet Välkomna!”

1 kommentar:

  1. Vi håller allt vi har för Lilleman fortsätter må bra nu när han haft en så pass tuff period!
    Sedan håller vi givetvis allt vi har för att Jassa skall hitta hem igen! Vi tänker en extra tanke på blogghjälpen i hennes oroliga stund. ❤️
    Nospussar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...