torsdag 3 juni 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Som ni vet har det gått bra för Lilla F. Vi är så glada varje gång vi kan berätta nåt positivt om en kompis som haft det lite jobbigt, Idag slapp han tratten och det tyckte han var jätteskönt. Sen hände nåt annat kul för honom; han fick flytta tillbaka ut i kattsalen till sina kompisar. Gissa om han blev glad att se dom, och de blev så klart glada att se honom också.

De tyckte nog först att han inte var sig riktigt lik - och det var han ju inte heller för sist de såg honom hade han två ögon. Nu har han bara ett. Men de vande sig snabbt.

Nu hoppas vi att han och vi andra katter här på katthemmet snart får ett alldeles eget hem!

 

4 kommentarer:

 1. Åhh vad skönt för Lilla F att slippa den där otäcka tratten. Dessutom fick han komma tillbaka till sina kompisar. Det måste ha varit en riktigt bra dag för honom.
  Husse säger ofta: "Tänk om vi kunde ha fler katter". Han skulle verkligen vilja det men det är viktigt att kunna ta hand om dem på bästa sätt också så han ligger lite lågt med det.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, husse har ju rätt. Man måste ha tid med oss också. Men nån mer kanske han skulle ha tid med???

   Radera
 2. Sippelipp så kommer du och din bodyguard också att ha en kanonhem!
  Buff Sven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, tror du det? Sippelipp bara?

   Radera

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem. Här på katthemmet är det visst ögon som gäller nu. Lilla F har ju opererat bort sitt öga och det ha...