måndag 21 juni 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Hoppas ni har det bra allihop. Själv har jag fått  en massa extrajobb nu i och med att jag måste ta tass i regeringsfrågan. Så här kan det ju inte få fortsätta. 

Jag tycker i och för sig att det är bra att man diskuterar bostadsfrågan, men det ska diskuteras ur katternas perspektiv! Hur ska alla katter får en bra bostad hos snälla människor? Det är det som behöver diskuteras och lösas.

Tycker det är hög tid att vi får ta lite plats nu. Jag kommer inte tillåta att nån blir statsminister som inte har nån bra lösning på den frågan!6 kommentarer:

 1. Det är ju inte klokt att DU ska behöva hålla i precis allting!
  Och att katters status och behov aldrig kommer högst upp på agendan, men kanske blir det du som kan lyfta dessa frågor till sin spets och till gagn för OSS!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, ja - men vem ska annars göra det? Jag kommer kämpa vidare för oss katter!

   Radera
 2. Åhh om du visste hur mycket vi hoppas att den fråga du tar upp får högsta prioritet! Det är verkligen på tiden jamar vi!
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, när ska våra politiker fatta det?

   Radera
 3. Håller med alla. Tyvärr har jag inte hört någon politiker nämna ordet "katt" alls. Den som ger förslag om att katthemmen ska få statligt eller annat stöd kommer jag att ge min röst till. Annars ser det dystert ut ur djursynpunkt, tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, det verkar inte som om våra politiker vet att det finns katter?

   Radera

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem. Som jag sa förut så jobbar vi på som vanligt.  Vi är vana att jobba här på katthemmet och vi vill i...