måndag 14 juni 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Egentligen har jag inget särskilt att berätta idag.  Annat än att det fortsätter komma in katter till katthemmet - katter som inte har nåt hem. En del har nog haft ett hem nån gång, andra inte.

Vi tycker alltid det är så konstigt att vissa inte tycker deras katt är värd att kastreras och ID-märkas. En del försvarar sig med att deras katt "bara är innekatt". Om de anade hur många innekatter som lyckas smita ut genom en öppen dörr eller ett fönster. Särskilt nu på sommaren. 

Vi katter här på katthemmet är alltid ID-märkta och registrerade och vi som är vuxna är dessutom alltid kastrerade. Därför är det en jättebra idé att välja en katt från ett seriöst katthem. Som vårt!


4 kommentarer:

 1. Vi anser att de som säger "bara en innekatt" eller "bara en katt" inte ens skulle få ha en fluga som husdjur. Däremot kunde de få tillbringa ett dygn i en tunna med fästingar.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, Det tycker jag var en bra Idé! Och de skulle verkligen inte få ha ett enda husdjur - eller kanske en fästing då?

   Radera
 2. Jam visst är det konstigt att man inte vill id-märka sin familjemedlem? Vi är så glada för att ni finns och allt ni gör för våra kattkompisar! ❤
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, vi är så glada för att våra tre av våra kompisar har fått ett kanonhem hos dig. Bättre kan de inte ha det.

   Radera

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem. Som jag sa förut så jobbar vi på som vanligt.  Vi är vana att jobba här på katthemmet och vi vill i...