måndag 31 maj 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

 Idag kommer en liten uppdatering om Lilla F. Så här berättar vi:

Då har vi en ny uppdatering om Lilla F. Han har varit på djursjukhuset idag igen på återbesök. Allt har läkt fint och man tog bort stygnen idag. Eftersom det nog kliar lite efter ärren får han ha tratten på sig nån eller några dagar till, men sen får han komma tillbaka till sina kompisar. Det kommer han gilla. Vi har inte fått fakturan för dagens besök ännu men vi kan berätta att pengar fortfarande kommer in till Lilla F. Vi är nu uppe i 24 899 kronor som ni, alla som följer detta, har samlat in. Det täcker stora delar av fakturorna. Varmt tack för varje krona!
På måndag är det dags för nästa katt som behöver ögonoperation. Vi hoppas det kommer gå lika bra som det gått för Lilla F. Han ska inte operera bort ögat utan ska opereras för att ögonlocken vänt sig inåt och ligger och skaver not ögat. Ni håller väl tummarna även för Lilla O?

 

4 kommentarer:

 1. Vad skönt att det går åt rätt håll för Lilla F! Han kommer att klara sig jamarbra med ett friskt öga.
  Vi håller alltid tummar, tassar och tår för att det skall gå bra för alla som måste åka till vettisen eller sjukhuset.
  Nospussar

  SvaraRadera
 2. Björn, det känns jättebra att det gått så fint för Lilla F. Vi önskar också att det ska gå bra för ALLA katter.

  SvaraRadera
 3. Jag heter Robert Knight, från Förenta staterna,
  Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
  Jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
  Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
  för några dagar sedan läste jag en artikel på förhållandeblogg publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa trasigt kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
  Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
  Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
  Jag fick ett svarsmeddelande att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
  det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
  Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
  det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera
 4. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
  Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
  Personliga lån (säkra och osäkra)
  Företagslån (säkra och osäkra)
  Konsolideringslån och många fler.
  Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
  Vi har ett lån till dig

  SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...