tisdag 17 december 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen varit här och hämtat hem en av mina kompisar. Hon säger att om hon haft möjlighet hade hon tagit mig och min kompis Fendi, men hon måste inse vad hon klarar av. Tre katter har hon haft tidigare men hon är rädd att fyra blir för mycket i hennes nuvarande livssituation, och hon vill inte sära på Fendi och mig.

Lilla Jasmine, eller Jassa som hon kommer få heta nu är 9 år. Hon har åkt lite fram och tillbaka till katthemmet, men vi hoppas alla att det ska gå bra nu och att hon kommer trivas i sitt nya hem. Blogghjälpens två andra katter måste förstås också acceptera henne och även om Emma, som flyttade in för några månader sedan, fräst lite när de hälsat genom gallergrinden så hoppas vi att de vänjer sig vid varandra.

Blogghjälpen kommer fortsätta göra allt för att jag och Fendi ska få ett kanonhem!



16 kommentarer:

  1. Vilken tur lilla Jassa hade som fick blogghjälpen att ta tass om! Kanske hon kan uppfostra henne angående godistilldelning. Det skulle ni ju alla få glädje av. Och jag är helt säker på att det någonstans finns bästa hemmet för dig och Fendi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, jag jamade till Jassa innan hon åkte att hon skulle ta itu med godistilldelningen! Det lovade hon.

      Radera
  2. Lycka till både Jassa och Blogghjälpen. Det kommer säkert att gå bra för er alla.
    Det finns ett fint hem därute för både dig och din kompis, ska du se. Till dess är du på världens bästa katthem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam vi vill ju alla ha ett bra hem där vi trivs.

      Radera
  3. Husse är nu i värmen så vi skriver via telekatti (tur att det där internetet finns). Vi blir så glada att ännu en kisse har fått det bästa hem man kan tänka sig. Det kommer att bli jättebra när hon och de tidigare kompisarna där vant sig vid varandra.
    Snart är det din och Fendis tur att få ett bra hem också.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det är bra att telekatti fungerar även där husse nu är. Vi hoppas också att det snart är vår tur!

      Radera
  4. Hurra hurra för Jasmine som äntligen har fått sitt föralltidhem!
    Och extra kul är det för hon är ju min fadderkatt!
    Ni kan flytta över mitt fadderskap till Corina om ni tycker det passar eller Freddy - han e ju så himla söööt, men han har ju redan två faddrar....
    Nospuss från Cornelia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Cornelia, jam, nu behöver inte Jassa nån fadder på katthemmet längre. Vi flyttar över!

      Radera
  5. Marie, vi hoppas att det ska gå bra. Blogghjälpen har inte bråttom utan alla ska få tid på sig.

    SvaraRadera
  6. Hej och välkommen till Spotcap Global Loan Services, jag heter Claudia Klein, jag är långivare och även lånekonsult.

    Behöver du stort finansiell förstärkning? behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | och ha ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, vi erbjuder både långa och kortfristiga lån och du kan också låna upp till 15 miljoner euro. Mitt företag hjälper dig att uppnå olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Vi vet att det alltid har varit ett enormt problem att få ett legitimt lån För individer som har ekonomiska problem och behöver lösning på det, tycker många att det är så svårt att få kapitallån från sina lokala banker eller andra finansinstitut på grund av högt intresse ränta, otillräcklig säkerhet, skuld till inkomstkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl

    Inga fler väntetider eller stressande bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver

    Vi tillhandahåller lånetjänster i världsklass 24 timmar. För frågor / frågor? - Skicka ett mail till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | & Få ett svar på ett ögonblick.

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har lite kontanter, bara skriva till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!

    SvaraRadera
  7. Hej vänner, jag heter Anna Sjoberg, från Stockholm - Sverige. Jag läste bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla eftersom jag har hittat samma lycka i mig själv, bara för några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar publicerad av en dam Jennifer från Madrid sa hon att en stor man från Africana-nationen som heter Dr.Oduduwa kunde återföra sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrytning. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för en brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i cirka 2 år jag har varit separerad. Bara omedelbart skickar jag e-postmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han sa till mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt ärende är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall genom åren. Jag försökte eftersom jag inte har något att förlora från att försöka. han krävde för fotobilder och jag köpte ljus och annat stavmaterial som krävs för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdag morgon efter att kärlek stavning aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min ex man, han pratade så snyggt med mig och ber om ursäkt för att han hade brutit upp med mig, att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att han kom tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. Jag kunde aldrig föreställa mig att det fungerar så snabbt tills i går morgon kom min man tillbaka hem för att träffa mig och våra två härliga barn, vi är alla glada som en familj.
    Dr.Oduduwa har stora magiska stavkrafter för att lösa följande: ...
     1) älskar stavdel för att vinna spel
    2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
    3) Skilsmässor
    4) Makarnas förtroendevilkar
    5) binder stavning att leva tillsammans för evigt
    6) Uppdelningsstavningar (avsluta förhållande)
    7) Magiska rötter och örter för stark erektion och långvarig sex
    8.) Magisk trolldom som marknadsförs på ditt jobbkontor
    9) Magiska trollformler för att få ett barn. (kvinnans frukt av livmodern)
    Obs: Jag var desperat efter att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar snabbare bara desperata som söker efter ett brådskande resultat för att återställa verklig kärlek och fred i äktenskapet för att kontakta Dr.Oduduwa omedelbart. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  8. Goddag, jag heter Susan Matteucci, jag var i behov av ekonomisk hjälp, och så många gånger blev jag rörd, inte förrän jag träffade detta kreditföretag, som heter (CREDIT SUISSE) har varit till hjälp för oss, och de är otroligt, pålitliga företag, genom att ge oss ett kreditvärde på $100 000,00, för vår småskaliga verksamhet, vi vet inte vad vi kunde ha gjort utan denna kreditfirma, de räddade oss verkligen, GUD kommer att fortsätta att förbättra dem, jag ger dig de här fantastiska nyheterna idag, om du befinner dig i en ekonomisk situation, kontakta detta kreditföretag. via: credit-suisse247@financier.com

    SvaraRadera
  9. Hallå,

    Letar du efter ett legitimt lån?
    Har du blivit nekad av dina banker?
    Du behöver pengar av en eller annan anledning.
    Du är uppriktig och ärlig
    Behöver du ett lån för att betala av skulder, räkningar eller för att genomföra ett projekt?
    Du har alltid en chans.
    Dessutom erbjuder vi lån snabbt och pålitligt, med en årlig ränta på 2%. Vi är pålitliga
    Om du är intresserad, tveka inte att kontakta oss direkt.
    E-post: lapofunding960@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Hej alla!
    Jag vill använda ta ut denna tid för att berätta om en ärlig lånetjänst som hjälpte mig att få en kommersiell ekonomisk hjälp med begripliga villkor. de erbjuder alla typer av ekonomisk hjälp.
    Kontakt e-post: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785





    Hej alla!
    Jag vill använda ta ut denna tid för att berätta om en ärlig lånetjänst som hjälpte mig att få en kommersiell ekonomisk hjälp med begripliga villkor. de erbjuder alla typer av ekonomisk hjälp.
    Kontakt e-post: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785

    SvaraRadera
  11. Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson från Las Vegas och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  12. GODA NYHETER OM HUR JAG VANN LOTTERI MED HJÄLP AV DR ISIKOLO
    Under det senaste decenniet har jag alltid spelat lotterispel med hopp om att jag en dag ska vinna stora pengar, men det hände aldrig och jag tänkte på vad jag kunde göra för att vinna stort på lotterijackpotten. Jag gjorde en del efterforskningar på internet och jag stötte på en annons om Dr Isikolo som förbereder lotteri för folk som tror på hans verk. Jag förklarade min situation för Dr Isikolo och han förberedde ett lotteri för mig och gav mig några nummer för att spela på lotteriet och jag gjorde som han sa utan några tvivel. Skulle du kunna tro att jag för första gången i mitt liv vann summan av 396.000,00 Euro. Jag trodde att jag drömde tills jag blev uppringd av lotteriagenten att komma över till kontoret för att ordna hur jag ska göra anspråk på pengarna. Nu har mitt liv förändrats för gott och jag är min egen chef och du kan också vara din egen chef genom att kontakta Dr Isikolo, mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com Bara sms:a honom via WhatsApp +234-8133261196

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...