måndag 23 december 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Nu är det dan före den där dan som alla jamar om - julafton, eller dopparedan. Konstiga saker tvåbeningar har för sig tycker jag.

Jag är mest nöjd med att vi får mat och all den omvårdnad vi behöver här på katthemmet. Det finns snälla människor som ställer upp trots att det är julaftnar och dopparedagar. Det är vi katter glada och tacksamma för.

I lördags var blogghjälpen här och då lekte jag lite med henne. Tyvärr har jag inte lyckats vänja henne av med sin ovana att klappa mig när jag leker med henne. I lördags gjorde hon det flera gånger! Trots att det var sista öppet hus före julen! Man undrar ju vad hon tänker på.

Men på vårt katthem kommer man i alla fall ha öppet som vanligt på öppet-husdagar, d v s alla torsdagar 17-19 och alla lördagar 13-15. Vi struntar i julen. Vi katter vill ha det som vanligt. Därför ser ni inte mig med nån tomteluva på mig heller. Både blogghjälpen och jag tycker jag är fin som jag är!

2 kommentarer:

  1. Vi säger kort och gott: GOD JUL till alla volontärer och andra hjältar på katthemmet!
    Vi firar inte heller jul mer än så att reservmatte skämmer bort oss ännu mer med kokt fisk och extra godisbitar.
    Nospuss
    Ps. Det där med att bli klappade ÄR faktiskt mysigt. 😉 Ds.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi jamar detsamma till dig. Bra att reservmatte skämmer bort er. Det är ni värda, särskilt när husse rymt.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...