lördag 27 oktober 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Idag fick  blogghjälpen komma in i karantän för att höra hur hon skulle göra med öppet hus. Jag bor fortfarande kvar här. Jag har inte kräkts mer men jag är lös i magen. Hoppas det snart ordnar sig så jag kan flytta ut i kattsalen igen och fortsätta mitt arbete därifrån.

Det verkar som det gick bra på öppet hus i alla fall. Det kom inte så många människor, men undra på det. De kom faktiskt några snöflingor utanför katthemmet. Då tänker jag ännu mer på mina kompisar som går där ute och inte har nånstans att får mat och värme. De är alldeles för många, men vi gör allt vi kan för att hjälpa så många av dom som möjligt.

10 kommentarer:

 1. Vi hoppas också du kan flytta ut i kattsalen snart igen. Det är ändå bra att du slutat kräkas nu. Hoppas din lilla mage är helt bra snart igen.
  Vi fick ingen snö här men det är bitande kallt med en otäck blåst.
  Tänker också på de stackars kompisar som får gå ute utan värme, mat och kärlek. Det är hemskt.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, både ni och vi önskar att vi kunde hjälpa alla kompisar där ute.

   Radera
 2. Det dåliga håller kanske på att ge sig iväg ut genom tarmarna, så att du snart blir riktigt bra igen. Tycker det låter som om du håller på att bli bättre och jag håller tummarna för att du snart är tillbaka i kattsalen igen.

  Förresten så undrar jag hur det fungerar med de låsta fodertunnorna ni köpte in för ett tag sedan. Får maten ligga ifred för kattmatstjuvar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, de låsta fodertunnorna jag vi tagit tillbaka. Vi har ersatt dom med de tunnor vi hade tidigare, och hittills har vi fått ha maten ifred.

   Radera
 3. Låter ju mer hoppfullt idag i o med att du inte kräks längre.
  Kass i magen kanske är det sista steget innan du blir bra igen.
  Jag fortsätter med min tass och svanshållning för att du snart ska vara ute i kattsalen igen bland dina kompisar.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jag vill att du fortsätter med din tass- och svanshållning tills jag mår alldeles bra.

   Radera
 4. Vilken tur att det gick bra med öppet hus fast inte du kunde hålla samma vanliga koll! Vi håller tassarna för att magen mår bra igen snart. Lite gottisar brukar kurera det mesta men gissar att blogghjälpen är av en annan åsikt som vanligt
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, nja, just nu får jag inte äta godis allt. Kanske är det bäst, trots allt?

   Radera
 5. Hoppas att du blir pigg snart igen. Vi blir då ledsna när vi tänker på alla som fryser där ute , försöker hjälpa till på det sätt vi kan Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi vet att ni hjälper oss varje månad. Vi är så tacksamma för alla som gör som ni!

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...