lördag 28 juli 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus igen. Det kom några snälla människor till oss. Bland annat från ett kondis som vi känner till, men de har tyvärr katter redan och kan inte ta emot fler just nu. Men de är jamarsnälla och handlar mycket i butiken och ger oss saker.

 Sen kom  Alices matte. Det är alltid trevligt för hon vet hur vi katter tänker. Hon har ju tre katter från oss som tar tass om henne. Det är nog väldigt bra för henne att bli så väl omtasstagen.

På dagens bild ser ni hur den där igloon jag jamat om tidigare ska användas. Vissa tror ju att man ska ligg i den! Oj, så fel de har! Klart man ska ligga PÅ den! 

8 kommentarer:

 1. Som du jamade i ditt svar på mitt förra inlägg - det finns snälla tvåbeningar också. Det är allt tur det.
  Klart det är så igloon ska användas. Det vet ju du bättre än blogghjälpen. Det var jamarns kul att få se en bild på hur du använder igloon.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, ibland måste man reda ut saker och det är klart att en bild visar tydligt hur igloon ska användas.

   Radera
 2. Vad bra att du visar hur en igloo ska användas. Tvåbeningarna har ju ingen koll så det är bra att de får se det på bild. Roligt att det kom några besökare idag. Vi hoppas att det blir många fler nu när semestertiderna börjar ta slut. Ni är många fina katter som behöver ett föralltid hem. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, jam, ni har så rätt. Vi är många som väntar på vårt för-alltid-hem nu,

   Radera
 3. Kondis!.... det låter gottigt, fick ni något smaskigt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, mmmm, de är jamarsnälla på det där kondiset. De kommer ofta - men tyvärr kan de inte ta fler katter n de redan har.

   Radera
 4. Klart du vet bäst hur man använder en igloo! Jag har en sovpåse som jag gör likadant med, varför krypa in när man kan ligga ovanpå?
  Matte berättade något riktigt hemskt när hon kom hem från er, vet ni om att det sitter en lapp på er dörr där det står att ni behöver gå ner i vikt och inte får äta godis? Vi trodde matte skämtade men hon lovade att hon talade sanning. Stackars, stackars er! Ni har ju purrfekt storlek för er päls! Och gottis måste man ha! *stampar med tassen*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, vi har försökt riva ner den där lappen men vi har inte lyckats ännu. MEn vi jobbar stenhårt på det!

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...