torsdag 26 juli 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem brättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Som jag misstänkte kom det inte många på öppet hus idag. Jag har förstått att många har konstiga saker för sig på sina semestrar.

Bland annat ska de "grilla".  Vissa tokar har visst  inte förstått att man inte får grilla ute nu eftersom det kan starta bränder. Är det svårt att förstå för vissa tvåbeningar? Det verkar tyvärr så.

Nog är det väl konstigt ändå. Om man absolut måste grilla så finns det väl såna möjligheter i de flesta ugnar inomhus idag? Kan man inte grilla där istället?

Eller köpa färdiggrillat. Vi har nån gång fått färdiggrillade kycklinglår. Det var jamar gott!

4 kommentarer:

 1. Vi jamar med dig ,kan inte förstå varför vissa tvåbeningar måste envisas med att grilla när det är så torrt. Matte har tom plockat in lyktor eftersom de varnar att solen kan orsaka bränder genom glas. Nä det är mycket bättre med rökt kalkon! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, rökt kalkon? Det ska jag minsann be blogghjälpen köpa!

   Radera
 2. Vi jamar instämmande med dig och Micke, Molly och Mary! Det finns så många tvåbeningar som bara tänker på sig själva eller inte tänker alls. Tänk så bra det skulle varit på jorden om det bara funnits kloka och snälla tvåbeningar där. Dit är det tyvärr långt.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam tyvärr har du nog rätt. Men det finns i alla fall några tvåbeningar som är bra!

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...