lördag 10 februari 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Det har varit lite glest med blogginläggen ett tag. Blogghjälpen har försökt hjälpa till att få in en kattunge som smitit, men hittills har det tyvärr inte gått. Hon är fortfarande på rymmen.

Trots det måste livet gå vidare här på katthemmet. Jag har tagit tass om öppet hus idag. Haft lååååång gosstund med blogghjälpen. Börjar tycka det är riktigt mysigt att gosa.

Om nån tror att vi glömt kattungen så tror den fel! Vi gör allt vi kan för att den ska fångas in. Hoppas det snart blir så att hon är inne i värmen.

10 kommentarer:

 1. Vi har full förståelse för att det är mycket att göra nu. Även om vi alla älskar dina inlägg här är jag säker på att vi alla skulle vara beredda på att avstå dem en vecka (fast det skulle bli väldigt tomt) om bara den lilla kattungen kom tillrätta.
  Vi vet att allt görs för att hitta henne och det är vi så oerhört tacksamma för.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn,det känns bra att ni har förståelse för att kattungen går först - men det visste jag nästan.

   Radera
 2. Förstår verkligen att lilla kattungen måste komma in i värmen. Vi vet att blogghjälpen gör vad hon kan. Tur att du kan hjälpa henne med bloggen och att du kunde ta tass om öppet hus.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, det var allt tur att jag fanns där och kunde ställa upp.

   Radera
 3. Hej Tessie, vi alla här i Gnesta håller tassar och tummar att den lilla katten ska hamna rätt igen, dvs in i fällan och sen in i värmen. Styrke tankar från oss. Hälsar Sally.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sally, tack för dina styrketankar. De behövs ska du veta.

   Radera
 4. Hoppas verkligen att blogghjälpen och alla de andra snart hittar den lilla kattungen, så den får mat och värme. Går det kanske att se spåren efter små tassar i snön?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, problemet här är att det finns många katter i området. Det är omöjligt att veta vilka avtryck som är de vi söker.

   Radera
 5. Jamar som alla ovan.
  Måtte den lilla kattungen komma tillrätta.

  Ozzy

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...