tisdag 11 juli 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Idag fick en av mina kompisar åka till vettisen akut. Han hade både ont i ett öga och var allmänt låg.  Vi hoppas han mår jamarbra till i morgon. Vi blir alltid så ledsna när våra kompisar inte mår bra.

Förutom det har det bara varit det vanliga - folk som ringer om upphittade katter, förlorade katter, katter de måste göra sig av med o s v. Undrar när människor ska börja tänka sig för innan de skaffar ett djur?

Annars vill jag bara påminna om gårdagens auktion. Snälla Maja Gräddnos har sagt att hon skänker en myntakudde till varje paket också! Dom är det grejer i må ni tro!

8 kommentarer:

 1. Nu håller vi tummar och tassar igen denna gång för att din kompis snart mår bra igen.
  Det där med att förstå vilket ansvar det innebär att skaffa och ha ett (eller flera) djur verkar alltför många tvåbeningar inte förstå. Aldrig lär de sig heller.
  Vad snällt att vi får med myntakudde i paketen också.
  Det doftar ju ljuvligt.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, en del verkar aldrig förstå att det innebär ett stort ansvar att ha ett djur. Tur att många andra gör det i alla fall.

   Radera
 2. Tänk att vissa tvåbeningar inte förstår eller vill förstå att vi är en i familjen. Själv åker vi överallt med matte. Vi hoppas att vår kompis tillfrisknar snart. Givetvis håller vi alla tassar och tummar för honom/henne. Det där med auktionen lär spinnande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, det är bra att ni håller tassarna för vår kompis. Det behöver han.

   Radera
 3. Vi kan intyga att Pelles myntakuddar som Maja Gräddnos lägger till är jamarbra, det är verkligen drag i dem och den allra bästa myntan!
  Matte säger att hon har sett ovanligt många inlägg på catbook de sista veckorna här i stan om bortsprungna/upphittade missar. Ingen misse borde vara vilse!
  Naturligtass håller vi tassarna för din kompis!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam, visst är PElles myntakuddar toppen! Sorgligt att så många missar är saknade. Hoppas de snart kommer tillrätta.

   Radera
 4. Såg just nu att det varit auktion, och att den slutade för några timmar sedan. Men jag ska försöka ge en liten extra slant ändå, förstår att behovet är jamarstort.
  Att ha ont i ett öga vet jag hur det är. Hoppas kompisen också blir bättre, precis som jag blivit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vad snällt av dig att ge en extra slant. Vet att du hjälper oss varje månad ändå! Hoppas ni båda snart mår bra i ögonen.

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...