fredag 28 juli 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Äntligen har det varit lite lugnt så jag har kunnat koncentrera mig på morgondagens öppet hus. Man kanske tror att allt ordnar sig själv nu när det blivit rutin - men inget kan vara mer fel.

Om inte jag ordnar med alla saker på second handbutiken och jamar till alla vad de ska baka till fikat så blir det bara kaos.

Men var inte oroliga - jag styr upp allt med van tass! Välkomna i morgon mellan 14-16!

4 kommentarer:

  1. Fina du som fixar och grejar heeela tiden för att allt ska vara på topp! Hoppas att du ändå kanske få en liten stunds fredagsmysavkoppling i kväll. Buffisar från oss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jam, lita avkoppling blev det ju, men sen var jag ju tvungen att jobba igen.

      Radera
  2. Det är allt bra tur för tvåbeningarna att de har dig där. Annars hade det blivit totalt kaos och antagligen inget Öppet hus alls.
    Hoppas att det kommer många för dels kan man ju hitta en vän för livet och dels kan man göra riktiga fynd i second handbutiken.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, du förstår precis hur det skulle bli om jag inte tog tass om allt. Det finns många anledningar att komma hit på besök.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...