torsdag 30 januari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har jag busat lite med Gloria, eller... det var förstås hon som busade med mig. Hon börjar bli väldigt pigg, faktiskt. Snart får jag nog ge henne nåt lugnande.  Det finns väl alltid nåt antimyntamedel man kan ge henne.

I morgon bitti ska blogghjälpen till Strömsholms Djursjukhus med en av våra kissar som inte mår bra. Jag brukar se till att de kommer iväg tidigt så jag har bokat en tid 8.45. Då måste de åka 7.30 från katthemmet. Man måste ju ha lite marginal om det är halt ute.

Blogghjälpen var inte så där jamarglad åt att jag bokat så tidigt, men det struntar jag i. Huvudsaken är att vår kompis får hjälp.

Apropå hjälp, så får ni gärna ladda ner, dela och sätta upp vår annons i affärer, på arbetsplatser, hemsidor och liknande, ni som inte bor alltför långt från Södertäje.

11 kommentarer:

 1. Roligt att du å Gloria BUSAR! Det ser ju även riktigt mojsmysigt ut i eran stora säng!
  Bra att du bokade tidig tid på Strömsholm! Bra för tvåbeningar att komma igång på morgonen så det blir något uträttat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, vi har jättekul. Ibland busar vi så jourmatte inte kan sova!

   Radera
 2. Låter bra att Gloria börjar ta för sig! Det var allt en väldig tur för henne att du fanns där på katthemmet när hon kom dit!
  Om blogghjälpen är som mitt matte förstår jag att hon knorrade över din tidiga bokning, men det är förstås bra om kompisen får hjälp så fort som möjligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, fast vi lärde inte känna varandra direkt. Vi hade bott flera månader i var sin bur när vi träffades. Är din matte också en sån där som ska svoa halva dagarna innan de gör nåt vettigt?

   Radera
 3. Mjau, vi tassade nyss från Våran mjaufån, men det verkar som att det inte kom med? Så vi tassade in här på datorn istället, för då vet vi att det kommer fram?
  Vi jamade så här:
  Det är bra att Gloria börjar komma på G, så hon blir mer säker också.
  Bra att eran kompis kommer till vettisen på kontroll, så det inte är ngt allvarligt.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, T, S, nä det ni skrev från mjaufånen kom inte med. Jag tycker också det är kul att det börjar bli lite fart på Gloria.

   Radera
 4. Så kul att Gloria har fått sådan fart under tassarna, det måste ju betyda att hon känner sig trygg med er. Och blogghjälpen borde ju bara vara tacksam att du fixade tid, klart er kompis ska ha hjälp så fort som som möjligt! Fast matte hälsar att hon känner med blogghjälpen om att gå upp i ottan... :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Simba och Tasse. Gloria blir tryggare och tryggare. Sen är blogghjälpen lite konstig som ni vet. Hon uppskattade inte alls att behöva gå upp jamartidigt.

   Radera
 5. Kuligt att Gloria har lärt sig att busa :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde för. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  SvaraRadera
 7. Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde för. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...