onsdag 22 januari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

  Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen varit här. Först när jag såg henne blev jag lite orolig att hon skulle ta oss härifrån, men snart förstod jag att hon bara vill hälsa på oss. Hon hade lite, (= LITE) godis med sig och jag fick först smaka. Gloria satt under sängen och fick sin ranson där.

Snälla jourmatte bjöd blogghjälpen på kaffe. Snäll som hon är hade hon med mjölk (laktosfri) i en lite tillbringare också. En bra sak med blogghjälpen är att hon inte använder mjölk i kaffet, så efter ett tag gick jag fram och smakade på mjölken. Det var jättegott. Efter ett tag satte blogghjälpen ner tillbringaren alldeles intill sina fötter. Då kom Gloria också fram och smakade. Blogghjälpen ville inte klappa henne för då kanske hon blivit rädd, men hon satt kvar en stund och drack.

Sen finns det nåt väldigt spännande här i rummet. En garderob! Jag fick gå in där häromdagen. När jag skulle gå ut satt Gloria mitt på golvet, men jag råkade låta lite när jag gick ut, så hon blev jamarrädd och dök in under sängen. Men hon var snart framme igen.

I morgon kanske jag ska gå in där igen och se vad som finns mer där inne. JAg tror Gloria också är nyfiken på innehållet i garderoben.
Pelle  12 kommentarer:

 1. Trevlig med besök av Blogghjälpen! Tror ni får vara nöjda med lite godis från henne för vi vet ju alla hur snål hon är med gottisar! Gos kan man ju få ändå! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, visst är hon snål, men konstig också. Hon säger att hon är snål med godis "av omtanke"!

   Radera
 2. Garderober är spännande uppfinningar! Där brukas finnas massor av intressant att nosa på, och det gör det säkert i er garderob också! Hoppas Gloria vågar sig in, hon med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, gissa om det finns hemlisar där inne! Ska undersöka den mer noggrannt snart.

   Radera
 3. Var ju snällt att ni fick lite godis i alla fall ;-)
  Laktosfri mjölk det är gott det !
  Jag tycker också det är spinnande med garderober , speciellt att kuligt är det att putta ut en massa saker som ligger i dom *fniss*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, det var tur att inte blogghjälpen ville ha mjäälken, för då hade vi nog inte fått nån.

   Radera
 4. Garderober är jättekuliga! Både att hoppa upp ovanpå dem och att krypa in och kontrollera allt. Vi brukar putta ner det som ligger i vägen ovanpå garderoberna men då brukar matte bli sur. Hon får väl lägga sitt skräp någon annan stans tycker jag.
  Vad kul att Gloria vågade sig fram och dricka mjölk!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, den här garderoben är inte sån som man kan hoppa upp ovanpå, men innehållet är jamarspännande ändå må du tro!

   Radera
 5. Gloria - va' mysigt att ni ALLA satt tillsamans å fikade igår! Somliga dricker kaffe å andra föredra mjölk! Tasskram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, kaffe gillar varken Gloria eller jag. Det är bara för tvåbeningar. Men mjälken - mmmm.

   Radera
 6. Det var verkligen klokt gjort att ta med mjölk som ni kunde dricka av också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jourmatte är både jamarsnäll och jamarklok.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...