torsdag 16 januari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har vi haft besök. Först kom blogghjälpen in i rummet, och det visste vi om, men alldeles efter henne kom en tjej som jag kallade för M som vi inte har träffat förut.

Jag såg direkt att det var en trevlig person, så jag gick fram och hälsade och hon fick klappa mig och gosa med mig. Sen fick jag göra ett kort avbrott, för det hände saker ute på gatan som jag måste observera.

Det var jourhusse som kom hem och han pratade med en annan kille, så det var klart att jag måste lyssna på vad de sa. Jam menar, oss grabbar emellan, alltså.

M lekte med mig och blogghjälpen satt på sängen. Under överkastet låg Gloria. Hon kände ju inte igen Ms röst, så hon undrade vad som stod på. När M varit där en lång stund, lyfte hon på överlastet och talade sakta och lågt med Gloria. Efter en stund fick hon klappa henne lite också.

När blogghjälpen och M hade gått hörde jag att de talade utanför jourhemmet. De sa att det inte var nån brådska med nånting och att det var viktigt att det blev rätt. Kanske blir det så att M och hennes sambo bara vill ha en katt, och då blir det förstås inte Gloria och mig.

En annan viktig sak som jag vill berätta om är, att jag bad ju blogghjälpen ta med MIN godisburk som jag fick av Sven till jourhemmet. Tror ni hon gjorde det?


19 kommentarer:

 1. Men... då får ni låna lite från min godisburk. Hon tänkte nog så mycket på att det skulle bli bra för er att hon glömde. De har ju så dåligt minne, tvåbeningarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, jag tror att just blogghjälpen har ett särskilt dåligt minne tyvärr. Speciellt när det gäller godis. Och tack snälla du får att vi får låna godis av dig!

   Radera
 2. Vilket spinnande besök! Vi håller tassarna för att det är er människa som kom,men som Blogghjälpen så klokt säger, viktigt att det blir rätt. Får verkligen hoppas att Blogghjälpen kommer ihåg godisburken nästa gång för det är kansks så att man vill bjuda sina nya kompisar också.nsobuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, ja det viktigaste är att det blir rätt. Det få i värsta fall ta hur lång tid som helst, men det måste bli rätt.

   Radera
 3. Åh vad vi håller tummar och tassar för att de ska välja er!!!
  Kramisar och nosgos från Beata, Doris, Sunny och matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beata, Doris, Sunny och matte, jag jamar som så här, väljer de oss är det bra, väljer de nån annan var det inte meningen att det skulle bli vi den här gången.

   Radera
 4. Vad modigt av Gloria att hon lät sig klappas! Vi får väl se om besöket leder till något, men så länge som ni väntar på föralltidhemmet har ni det ju ändå så bra som det går. Frånsett blogghjälpens glömda godisburk, då...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, Gloria är ju inte jätteförtjust ännu i att bli klappad, men det kommer nog bli bättre. Och blogghjälpen - ja, vad ska man jama?

   Radera
 5. Oj vad spinnande! Men vi jamar som blogghjälpen att det är jamarviktigt att det blir helt rätt och nu har ni ju det så bra under tiden ni väntar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, visst har vi det bra här, men vi kan ju tyvärr inte bo här hur länge som helst.

   Radera
 6. Mjau, vi håller tassarna att ni snart får ett för alltidhem där ni får stanna hela livet.
  Synd att Blogghjälpen glömde godisburken. Den kommer hon nog ihåg nästa gång.

  Tass tass på er

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, T, S, jag är inte säker på att blogghjälpen kommer ihåg godisburken nästa gång heller!

   Radera
 7. Spännande... Xantippa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Xantippa, visst är det spännande?

   Radera
 8. Jam så spinnande! Vi håller tassar och klor för att det är tur att få ett permanent hem. *håller hårt*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, vi får se. Jag vill inte ta ut nåt i förskott.

   Radera
 9. Stellan, jag å Räkan dansar svansdans så det ryker när vi nu läser att ni fått ett jourhem!!!! SÅ HÄRLIGT! Ska bli spännande att följa er tid där. Har inte, som du ju sett, kattenterat på ett tag. Matte har varit borta och vi har haft en onödig kattvakt å jag får inte använda datorn när matte inte e hemma! Visst eee de löjligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, vad roligt att du är tillbaka! Vi har saknat dig.Visst är det löjligt att ni inte får använda datorn när matte inte är hemma!

   Radera
 10. Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde för. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...