tisdag 14 januari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

 Idag har vi jobbat skift. Matten är ju nyopererad så vi turas om att ta tass om henne. Inne i vårt rum jobbar förstås Gloria och jag och utanför rummet tar Pelle och Maja vid.

Vi har telekattisk kontakt och rapporterar till varandra vad som händer och vad som behöver göras.

 Matten får till exempel in lyfta tunga saker idag, så ingen av oss kräver att bli lyft. Däremot är det inget som hindrar att hon gosar med oss, så där har hon fria händer.

Vi har märkt att vi håller på att blli kändisar på facebook också. Vi finns här eller här och dessutom kan man se när Gloria leker på Youtube här. Hon har verkligen gjort stora framsteg bara på de dagar vi bott här.

Nu är det "bara" ett alldeles eget kanonhem som fattas. Känner ni nån som skulle kunna ge oss det?8 kommentarer:

 1. Matten har allt tur som har sexton hjälpande tassar! Hon blir säkert snart hel igen. Jag önskar jag kände någon som ville bli kattägd, men så väl är det inte. Men jag tror ändå inte det dröjer så länge innan era människor står där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vi jobbar hårt allihop för att matten snart ska bli frisk och smärtfri. En sån matte ska bara inte ha ont nånstans!

   Radera
 2. Vilken tur matten har som har så många healande tassar som tar tass om henne :)
  Härligt att höra att det går så bra för er i jourhemmet !
  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, vi tycker vi har kommit till ett kanonjourhem. Hoppas vårt riktiga hem blir lika bra.

   Radera
 3. Så bra att ni är många som kan ta hand om matte! Mys är ju bästa meducinen!Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi vet naturligtvis att mys är bäst för matten. Hon får massor av oss alla.

   Radera
 4. Så bra att ni kan ta tass om matten efter operationen. Vi har läst ikapp nu och kollat alla bilder och klipp, jamarkul att ni har blivit sådana celebriteter :-) Se upp för papakazzi bara :D
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 5. Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde för. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...