söndag 12 januari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har vi haft besök av blogghjälpen. Hon tyckte det var jätteroligt att träffa oss igen. Undra på det!

När hon kom gick jag direkt fram och hälsade henne välkommen och visade henne runt. Gloria låg på sängen under täcket. Hon sa att hon behövde vila lite och att hon kanske skulle komma fram sedan.

Blogghjälpen satte sig på sängen och frågade Gloria och hon fick klappa henne ovanför täcket. Det fick hon.

Sen gick jourmatte ut ur rummet. Ni ska inte tro att hon är snäll bara mot katter! Nej då. Hon bjöd blogghjälpen på fika. När hon kom in med det ville jag ju ta emot henne och hoppade upp på ett litet bord som står innanför dörren. För att jag inte skulle ramla mer tog jourmatte tag i mig, men då var jag redan på väg att ramla, så jag tog tag i hennes ena finger med klorna. Det var inte alls meningen att göra henne illa, men det började blöda lite. Jag tänkte att - nu åker vi väl ut härifrån - men jourmatte blev inte det minsta arg utan sa att det inte var mitt fel. Det var det ju egentligen, men det var inte min mening att skada henne. Nu förstår ni kanske vilken tur vi haft som hamnat just här?

Gloria ville inte komma fram, så blogghjälpen fick lyfta lite på täcket för att kunna ta en bild på henne. Sen la blogghjälpen tillbaka täcket och klappade Gloria igen. Då kurrade hon lite!

11 kommentarer:

 1. Vi tror att det här är det bästa som hänt er - näst stunden när ni får ert för-alltid-hem, förstås! Och visst var det kul att få ta emot blogghjälpen som gäst? Jam minns när Jenny och jag tog emot hennes besök första gången sedan vi hade flyttat hit... det var jamarmysigt att få visa henne hur fint vi hade det och att vi minsjam hade dresserat våra mattar rätt bra *kurrar*. Självklart var det inte meningen att du skulle råka kloa jourmatte! Och bra tvåbeningar begriper sådant utan att man behöver jama det till dem.

  Tass från Majsan, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Majsan, ja det här är nog det bästa som hänt hittills. Visst är det kul att få besök av nån man känner. MAn har ju en del att jama om.

   Radera
 2. Ni är verkligen på rätt plats! Trevlig med besök från Blogghjälpen! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, ja vi är jättetacksamma att vi får bo här ett tag.

   Radera
 3. Så klart att det inte var meningen att kloa henne. Det bästa med snällisar är att det gör inget om man råkar göra fel ibland, de tycker om oss ändå.
  Söta Gloria, vad glada vi blir när du jamar om att hon kurrade lite.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, vi har tur som får bo hos en snällis. Jag tror Gloria kommer kurra mer och mer. Bara hon får lite tid på sig.

   Radera
 4. Ni har verkligen hamnat på ett toppenställe!
  Trevligt att Pelle och Maja lånar ut sin matte till er.
  Jättekul att Blogghjälpen hälsade på er! Klart att ni är saknade på katthemmet, men att alla hoppas på att ni slipper komma tillbaka dit :)
  Vi tror att Gloria mår mycket bättre nu med bara dig i ett fint rum och inte så många olika tvåbeningar som kommer och går.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, Pelle och Maja är väldigt snälla som låter oss låna deras människor. Vi trivs jättebra här.

   Radera
 5. Jam så mysigt det låter. Det är verkligen tur att det finns människor som förstår att man inte ska skälla på oss katter när det händer en olycka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, vi är ju aldrig elaka med flit. Det här var en ren reflexrörelse och det var inte alls meningen att det skulle skada jourmatte.

   Radera
 6. Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde för. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...