söndag 27 september 2009

Katterna Ravelli och Ravioli berättar


Hej, det är Ravioli och Ravelli på Södertälje Katthem.
Idag är det min, Raviolis tur att berätta. Först ska jag säga att vi inte fick nån intresseanmälan idag, men blogghjälpen säger att det kommer lösa sig. Vi ska bara fortsätta som hittills.

Senast jag berättade fick ni ju veta att en snäll människa tog hand om oss och lät oss stanna hos henne tills det fanns plats på nåt som heter Södertälje Katthem. Vi trivdes jättebra hos den där människan, men efter några dagar sa hon att nu ska vi åka till katthemmet. Där kommer ni att få bo tills ni får ett riktigt hem.

Vi ville inte alls gå in i den bur som hon satte fram, men vi hade inget val. Vi ville ju inte bli utslängda igen och antagligen var det bättre på katthemmet än ute. Så resonerade vi och till slut satt vi i buren i alla fall.

Sen bars vi ut till en bil. Jag höll hela tiden ett öga på Ravelli och såg till att vi var tillsammans hela tiden. Efter en stund kom vi fram till ett stort hus och där stannade bilen och vi bars upp för en lång trappa. Vi undrade så vad som skulle hända nu, men människan som bar in oss sa att vi skulle få det bra. ”Här finns bara snälla människor” sa hon. Vi kunde bara hoppas att det stämde.

I morgon berättar vi mer.
Ravioli

2 kommentarer:

  1. Tråkigt att ni inte fick någon anmälan idag, men det kommer säkert snart, så fina som ni är!
    Vi fortsätter hålla alla tassar vi har!
    Tröstbuffar

    SvaraRadera
  2. Hej Dui och Deco. Blogghjälpen säger att det tar lite tid ibland innan rätt människor kommer men att det är bättre att vänta på dem än att man hamnar hos fel människa. Det ska nog gå bra så småningom. Särskilt om såna som ni stöder och uppmuntrar oss. Ravelli och Ravioli

    SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...