tisdag 31 mars 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag tyckte Dexter att han ville vara ensam på bild, så det fick han förstås vara.

Vi följer ju så klart med allt som händer även utanför katthemmet. Till exempel vill man inte att tvåbeningar ska ut och resa när det snart blir påskhelg. Vi katter här på katthemmet har beslutat att inte resa nånstans, utom när vi ska resa till våra för-alltidhem förstås. Men den dagen åker vi bara hem och stannar där. Fast det är inte dags för just oss ännu.

Sen tycker vi att det verkar finnas gott om experter på hur allt ska hanteras. Den ena jamar si och den andra jamar så, men experter kallas dom ändå. Vi längtar till den dagen då man inte skriver nåt om coronaviruset längre och då vi kan ta emot hur många snälla besökare som helst!

11 kommentarer:

 1. Det var en fin bild på Dexter! Han är så vacker.
  Vi och husse åker heller ingenstans. Husse har åkt så det räcker för resten av livet nu. Den enda resa vi skulle gå med på är till ert fina katthem när denna otäcka period är över.
  Vi tycker också det är konstigt med alla olika budskap som kommer om detta eländiga virus. Usch för virus säger vi.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, Det är bra att ni inte släpper iväg husse vart som helst. Men till vårt katthem är han mer än välkommen!

   Radera
 2. Jamarfin bild på Dejter! Väldigt snällt av dig att låta honom få vara ensam på bild ibland.
  Här är vi också jamarless på alla självutnämnda experter och har nästan slutat läsa om allt om det inte är från riktiga experter.
  Här reser vi ingenting heller. Här är matten dessutom delvis permanentad eller vad det heter och jobbar bara nån dag i veckan. Det tycker vi är bra för då är hon hemma och gosar med oss.
  Hoppas ni också snart får en egen husse eller matte att gosa med
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, tänk så många kloka kompisars mattar och hussar vi har. De har förstått att det där med att åka kors och tvärs är inget bra alls!

   Radera
 3. Det verkar plötsligt finnas tusentals experter på virus bland allmänheten som tycker si och som tycker så. Jag tycker de verkliga experter som uttalar sig låter vettiga, så jag lyssnar på deras råd - bl.a. att inte resa någonstans för allas vår skull. Det kommer fler helger, säger matte. Hälsan är viktigast.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, er matte är också en klok matte, det ser vi. Man kan inte lyssna på en massa experter som tror sig veta hur man ska göra och tänka.

   Radera
 4. Nu ska alla tvåbeningar hålla sig hemma, så det här dumma viruset snart försvinner! Tror vi alla verkligen längtar efter att allt ska bli som vanligt igen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, jam, om så många som möjligt håller sig hemma ska vi not bli av med det där dumma viruset.

   Radera
 5. Frasse är en så fin katt. Hoppas att allt snart återgår till det vanliga igen så att det strömmar in besökare till er. Det är så tråkigt med alla förbud som försvårar tillvaron.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag menar naturligtvis Dexter.

   Radera
  2. Marie, vi tycker också att Dexter är en jättefin katt och kompis. Han gör att det är lättare att stå ut med det dumma viruset för min del.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berätar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag är det visst sån där helgdag igen. Fast det struntar vi katter i! Vi kör på som vanligt. ...