söndag 13 oktober 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Nu har jag pustat ut efter gårdagens möte och öppet hus. Det kom många snälla volontärer på mötet. Det var jättekul att se så många tillsammans. Vanligen ser vi bara några få åt gången.

De fick höra både lite om vad vi gjort och vad vi planerar att göra. Jg hade förstås jamat om vad som skulle sägas. Blogghjälpen sa att om inte jag hade haft lite problem med lilla magen nu så hade jag fått smaka en räka från smörgåstårtorna jag hade ordnat med. Men istället kom hon in så vi kunde leka med henne. Hon tycker ju det är så roligt.

Sen måste jag berätta om en annan rolig grej. På vårt katthem finns det nu en PR-grupp! Det är jätteduktiga tjejer som kan mycket. De jobbar bland annat med sociala medier. De har nyss lagt upp ett nytt Instagramkonto. Det heter katthemsodertalje. Gå gärna in och titta där. Ofta!

6 kommentarer:

 1. Vad roligt med en PR-grupp. Matte kolla sidan på instagram och, även om hon inte har instagram, kunde hon se de fina bilderna och berättelserna som finns där. Bra jobbat!
  Hoppas din mage är bättre så att du kanske kan få smaka på en halv liten räka snart.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vi behöver så mycket positiv PR vi kan få. Om många ser oss i media ökar våra chanser att få bra hem!

   Radera
 2. Så bra att ni tog hand om volontärerna! Synd att du missade räkan för det är supergott! Ska genast kolla Instagram! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag kanske ska få smaka på en räka när jag blivit bra i magen. Hoppas det.

   Radera
 3. Det var bra att du hade ordnat så volontärerna fick räkor (på en tårta). Det är gott! Det var snällt att du lekte lite med blogghjälpen också. Hon mår nog bra av det tror vi.
  Självklart följer vi er på Instagram. Vi såg söta Hope och hennes busiga ungar där idag.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vad kul att ni redan följer oss. Hope är en väldigt duktig mamma. Hon tar så väl tass om sina ungar.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berätar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag är det visst sån där helgdag igen. Fast det struntar vi katter i! Vi kör på som vanligt. ...