onsdag 11 september 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Igår försökte blogghjälpen klappa mig lite utan att jag lekte med henne. Hon fick klappa lite på nosen, men sen sa jag stopp! Hon ska inte tro att hon gör som hon vill - i alla fall inte med mig.

Vår hälsoansvariga har varit lite orolig för mig de senaste dagarna.  Hon säger att det har kommit lite blod när jag bajsar. Det har jag inte sett så jag tror hon sett fel.

Jag mår i alla fall jättebra. Men jag har fått annan mat än den jag brukar äta. Inte för att jag behöver nåt specialfoder, men jag äter det ändå.  Mest för att göra vår hälsoansvariga nöjd.

10 kommentarer:

 1. Klappar och gos ÄR mysigt! Hoppas att det inte är något tokigt med magen!Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, klart det inte är nåt tokigt med min mage. Tvåbeningar inbillar sig så mycket.

   Radera
 2. Det är bra att du säger ifrån så blogghjälpen vet vem som bestämmer!
  Vi jamar att du måste lyssna noga på hälsoansvariga! Det är inte bra om magen dummar sig.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, jag tycker också det är viktigt att blogghjälpen lär sig vem som bestämmer! Det ska inte råda nån som helst tvekan om det.

   Radera
 3. Vi håller tassarna för att hälsoansvariga har sett fel och att det inte är något fel på dig.
  Bra att du jamade ifrån till blogghjälpen! Visserligen är det mysigt med klappar, men hon måste förstå att man inte kan ta sig vilka friheter som helst.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, precis, blogghjälpen måste lära sig veta hut helt enkelt.

   Radera
 4. Mjau om din mage. Bra att hälsoansvarig märkte något. Magen måste fungera. Tänk att blogghjälpen tar sig sådana friheter att klappa dig på nosen. Visst var det skönt ändå?
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jag tycker min mage fungerar jättebra. OM det var nåt tokigt så var det bara tillfälligt. Så det så!

   Radera
 5. Kommit lite blod när du bajsar . . . Så var det för min katt också de första åren jag hade honom. Många veterinärbesök och byten mellan specialfoder för magen, utan att han blev bättre. Jag var så bekymrad - ända tills jag provade med att ge honom mousse. Då blev han snabbt helt bra och har aldrig haft några återfall. Nu äter han också utan problem Sheba och Gourmet Gold "bitar i sås" när jag mosar dem. Samma är det med hans njurdiet i påsar. Han äter Royal Canin och Kattovit som jag mosar. Magen mår bra och kisse gillar maten och jag är så lättad över att jag äntligen fann något som hans lilla känsliga mage accepterar.

  Jag köper numera all kattmat från bitiba.se eftersom deras priser är mycket förmånliga och de dessutom har en del kattmatsmärken som inte finns att köpa här i Sverige. Och så är det så skönt att få all mat hemburen och till och med inburen.

  Du lät dig i alla fall klappas lite grann på nosen. Det låter riktigt bra, tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, tack för tips. Själv är jag mer inne på att det är godis som är lösningen. Men det får jag varken den hälsoansvariga eller blogghjälpen att gå med på. Bitiba är jättebra tycker vi också.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berätar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag är det visst sån där helgdag igen. Fast det struntar vi katter i! Vi kör på som vanligt. ...