onsdag 4 september 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Nu är det vardag igen. De där dumma semestrarna är slut och det tycker jag är bra. Det är ett knäppt påfund som tvåbeningar hittat på.

Jag gillar mest när allt är som vanligt. Vi katter behöver inte så stora variationer - om vi har det bra förstås. Jag har det ju nästan så bra jag kan ha det. Det allra bästa blir förstås när jag får ett eget hem.

 Men innan dess har jag ju fullt upp. Jag kanske måste börja ge mig in i Brexitröran också. Jag är ju rädd att våra engelska kompisar ska få det sämre och det vill jag ju så klart inte. Vi katter måste ställa upp för varandra.

I morgon ordnar jag med öppet hus förstås. Blogghjälpen säger att rätt som det är kommer MINA människor till öppet hus. Jam, en dag kanske de gör det!

9 kommentarer:

 1. Vi jamar som du - det är bäst om det är som det brukar vara och inte en massa ändringar och krångel. Enda ändringen du vill ha är ju ditt eget föralltidhem och det vet vi att det kommer det också. Bättre att vänta lite längre och få ett riktigt bra hem!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, jag tänker likadant. Jag har det inte dåligt här, utan trivs rätt bra.

   Radera
 2. Du är så fin, så dina egna tvåbeningar kommer någon gång och ger dig ett fantasstiskt föralltidhem. Det är du och alla andra katter värda.
  Mjau, det är viktigt att vänta på det perfekta honom och inte skynda sig.
  Jag tycker inte att du ska bry dig om Brexitröran. Det är förfärligt hur dessa politiker uppför sig. Ibland jämförs de med barn. Men jag tycker att barn uppför sig mycket bättre än det de gör nu i England.
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jag bryr mig ju inte om politikerna i England, utan bara alla katter. Tänk om de inte får tillräckligt med mat efter Brexit!

   Radera
 3. Mjau, det blev fel i hastigheten. Det är viktigt att vänta på det perfekta hemmet ska det stå.

  SvaraRadera
 4. Ja, det är skönt med de vanliga rutinerna när man är katt. Känns tryggt och hemvant. Detsamma när man är människa. De förändringar man kan tänka sig är de som leder till något ännu bättre. Som ett för-alltid-hem till dig, lilla vackra Isadora.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, jam, den förändringen ställer jag upp på!

   Radera
 5. Du är så himla söt och fin så egentliggen förstår vi inte varför du inte redan fått ett för-alltid-hem! Måste bero på att det väntas dig något alldeles speciellt :) Men du - strunta i Brexitröran - låt dom fortsätta att skrika och bråka med varann bäst dom vill, du har viktigare saker att ta hand om! Blogg, öppet hus, godisfrågor och sånt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, tror det beror på att jag inte sä gärna vill bli klappad än. Tvåbeningar tror ju att de måste klappa sin katt. Jag får vänta på nån som accepterar att jag är lite rädd för beröring ett tag till.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag har det blåst så vi har hört det ända in på katthemmet. På vissa håll har det regnat på h...